Liisa Niemi — Pihlajalinna

Liisa Niemi

Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja integratiivinen psykoterapeutti. Olen työskennellyt monissa erilaisissa psykiatrian toimipisteissä vuodesta 2010 lähtien. Erityisosaamisaluettani ovat vaikeat mielenterveyden häiriöt, kuten psykoosisairaudet, mutta diagnosoin ja hoidan kaikenlaisia mielenterveyden pulmia. Hyödynnän työssäni integratiivisen psykoterapian erityisosaamistani. Päivätyössäni toimin tällä hetkellä mm. opiskelijaterveydenhuollon puolella, mutta olen työskennellyt myös vanhuspsykiatrialla, ja kohtaankin työssäni mielelläni kaikenikäisiä aikuispotilaita.

Vastaanotolla teen mm. psykoterapia-arvioita, psykiatrista diagnostiikkaa, hoito- ja kuntoutussuunnitelmia sekä työkyvyn ja lääkehoidon arviointia. Mikäli tarvitset lausuntoa poliisin lupa-asioissa tai ADHD-/ADD-tutkimuksia, niin pyydän varaamaan ajan toiselta asiantuntijalta. PKV-lääkkeitä en valitettavasti kirjoita etävastaanottokäynneillä. Mikäli sinulla on aikaisempia B- tai muita lausuntoja, niin mahdollisuuksien mukaan lausunnot on hyvä olla mukana käynnillä. 

Teen mielelläni etävastaanottoja videoyhteydellä. Otan vastaan aikuispotilaita (yli 18-v). Noudatan hoitosuositusten mukaisia käytäntöjä suositellessani tukea antavia palveluita, psykoterapioita ja lääkehoitoa.

Tiistaisin pidän vastaanottoa Turun keskustan toimipisteessä.

Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin varataan vastaanottajan aikaa yhteensä 90-120min, josta itse vastaanottoaika n. 60min. Psykoterapia-arviot vaativat aina 90min ajan.

Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Psykoterapeutti

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 193 euroa

Vastaanottokäynti, 90 min: 392 euroa

Vastaanottokäynti, 120 min: 523 euroa

Ensikäynti alk. 392e, jatkokäynnit 193e-392e käytetystä ajasta riippuen. B-lausunto 120-185e (vastaanottohinnan lisäksi) riippuen laajuudesta.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:
Etäklinikka
, 0,
Pihlajalinna Turku Keskusta
Yliopistonkatu 29 B, 20100, Turku