Miia Strid — Pihlajalinna

Miia Strid

Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen yli 20 vuotta alalla työskennellyt neuropsykiatriaan perehtynyt psykiatrian erikoislääkäri. Viimeisten kymmenen vuoden aikana olen toiminut yliopistosairaalassa neuropsykiatrisen tiimin lääkärinä sekä aikuis- että nuorisopsykiatrian poliklinikalla. Lisäksi olen tehnyt neuropsykiatrian konsultaatioita eri mielenterveysyksiköihin sekä toiminut työterveyshuollon konsultoivana lääkärinä Pohjois-Suomen alueella.

Potilastyön ohella olen osallistunut aktiivisesti neuropsykiatrian kehittämis- ja kouluttamistyöhön. Osaamistani olen syventänyt opiskelemalla neuropsykologiaa ja kognitiivista neurotiedettä kognitiotieteen maisterikoulutusohjelmassa Jyväskylän yliopistossa. Minulla on myös ratkaisukeskeisen psykoterapeutin pätevyys sekä kognitiivisen lyhytpsykoterapian koulutus.

Teen Pihlajalinnan etävastaanotolla työterveyshuollon konsultaatioina aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriön diagnostisia ja hoidon arvioita.

Työni kautta olen saanut nähdä kuinka suuri merkitys ADHD:n tunnistamisella voi olla niin yksilön, yhteisön kuin yhteiskunnankin kannalta. ADHD:sta kärsivälle aikuiselle hoidolla saattaa olla merkittävä hyvinvointia, työ- ja toimintakykyä kohentava ja ylläpitävä vaikutus. Asiakas- ja konsultaatiotyön ohella osallistun mielelläni työterveyshuollon ADHD arvio- ja hoitoprosessien kehittämiseen.

Tervetuloa vastaanotolle!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 220 euroa

Vastaanottokäynti, 75 min: 300 euroa

Vastaanottokäynti, 90 min: 392 euroa

Etävastaanotto

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Etävastaanotto