Takaisin
Minttu Virkki — Pihlajalinna

Minttu Virkki

Hammaslääkäri

Olen valmistunut 2018 hammaslääkäriksi Kuopiosta, jonka jälkeen olen tehnyt monipuolisesti hammaslääkärin töitä.

Tavoitteeni hammaslääkärinä on aina terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, missä suu on yllättävän suuressa roolissa. Olipa sitten kyse kipeän hampaan hoidosta, pienestä esteettisestä viilauksesta tai isommasta remontista, hoidon tavoitteena on edistää henkilökohtaista hyvinvointia, itsevarmuutta ja halua hymyillä.

Kohtaan potilaan yksilönä ja hoitoa mietitään asiakkaan omien haasteiden ja toiveiden mukaan. Pienemmätkin huolet hampaisiin liittyen saa tuoda esille. Haluan tarjota jokaiselle potilaalle eri vaihtoehtoja sopivaan hoitoon, sillä aina laajin tai kallein hoito ei ole ainoa vaihtoehto, eikä välttämättä paras. 

Pyrin antamaan aina yksilöllistä ja hellää hoitoa, mistä hyvä palaute on potilaat, jotka ovat ennen vältelleet hammashoitoa, mutta palaavat nykyisin aina uudelleen vastaanotolleni. 

Erityisosaamisekseni mainitsen juurihoidot laajan kokemuksen vuoksi. Lisäksi esteettiset paikka-aineratkaisut, jotka valmistuvat keramiaan verraten lyhyessä ajassa ja edullisemmilla kustannuksilla ovat minulle mieluisia ja vahvaa osaamistani.  Lisäksi teen mielelläni irtoproteeseja ja tavallista perushoitoa, kuten mm. tarkastuksia, poistoja, paikkauksia, kruunuja ja purentakiskoja. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Hammaslääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:
Ala-Malmin Hammaslääkärit
Malminkaari 13 A, 00700, Helsinki
Pihlajalinna Hammasklinikka Levi
Levintie 1590, 99130, Levi
Pihlajalinna Hammasklinikka Munkkivuori
Raumantie 1 a, 00350, Helsinki
Pihlajalinna Hammasklinikka Stockmann
Pohjoisesplanadi 41 (Stockmannin tavaratalon 7. kerros), 00100, Helsinki
Pihlajalinna Hammasklinikka Ala-Malmi
Malminkaari 13 A, 00700, Helsinki