Petteri Hovi — Pihlajalinna

Petteri Hovi

Lastenlääkäri

Lastenlääkäri eli pediatri palvelevat lasten ja nuorten sekä äkillisissä että pitempiaikaista hoitoa vaativissa sairastumistapauksissa.

Olen vuodesta 2004 toiminut lastentautien erikoislääkärinä. Vastaanottoa pidän torstaisin Pihlajalinnassa Munkkivuoressa. Palvelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikenlaiset lasten ja nuorten terveysongelmat ovat minulle tuttuja. Näistä tavallisimpia ovat astma, allergiat ja infektiot. Olen pian suorittanut lastenreumakoulutukseni ja olen perehtynyt lasten ja nuorten tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Olen myös perehtynyt keskosena syntyneen jatkoseurantaan, vastasyntyneen ongelmiin ja lasten endokrinologisiin (diabetes, kasvu, murrosikä) huoliin. Olen lääketieteen tohtori ja lastentautien dosentti. Olen opiskellut Helsingin yliopistossa, ja työskennellyt HUS:n lisäksi myös TAYSissa, sekä Hyvinkään ja Tammisaareen (Raasepori) sairaloissa. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Lastentautien erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 135.9 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 163.38 euroa

Vastaanottokäynti, 45 min: 179.38 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 234.38 euroa

Vastaanottokäynti Lasten Päivystys, 20 min: 125 euroa

Vastaanottokäynti Lasten Päivystys, 30 min: 165 euroa

Vastaanottokäynti Lasten Päivystys, 45 min: 220 euroa

Vastaanottokäynti Lasten Päivystys, 60 min: 265 euroa

Hinnat ovat voimassa arkisin klo 7–21. Muina aikoina hintoihin lisätään korotukset: arkisin klo 21–7 hintojen korotus on 100 prosenttia. Lauantaisin klo 7–18 välillä korotus on 30 prosenttia. Lauantaisin klo 18 jälkeen, sunnuntaisin, juhlapyhien aattona klo 18 jälkeen ja pyhinä korotus on 100 prosenttia.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki