Roman Yanovskiy — Pihlajalinna

Roman Yanovskiy

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Olen valmistunut yleislääketieteen erikoislääkäriksi Suomessa. Sen lisäksi olen toiminut lääkärinä Yhdysvalloissa ja Israelissa. Suomessa olen ollut lääkärinä yli 9 vuotta ja Israelissa 7 vuotta. Minulla on muutaman vuoden työkokemus terveyskeskuksista, sisätautien osastoilta ja psykiatrian osastoilla. Olen työskentelyt päivystyksessä sekä neurologian osastolla. Aiemmin olen toiminut lasten neuvoloissa, äitiys- ja ehkäisyneuvoloissa, koulujen ja oppilaiden terveydenhuolloissa. 

Hoidan asiakkaiden ongelmat ja taudit kuten: verenpainetauti, sepelvaltimotauti, sydämen vajaatoiminta, eteisvärinä, astma, keuhkoahtaumatauti, 2-tyypin diabetes, kilpirauhasen toimintahäiriöt, anemian selvittelyt, vatsavaivat, yleiset infektiosairaudet, tuki- ja liikuntaelinsairaudet, kroonisen kivun hoito, aikuisten lievät ja keskivaikeat mielenterveydenongelmat. Ehkäisysuunnitelma, ehkäisykierukoiden ja ehkäisykapselien laittaminen ja poisto. Teen yleiskirurgisia pientoimenpiteitä, kortisoni- ja muut lääkepistokset. Lasten ja aikuisten hyvinvoinnin tarkastukset ja todistukset. Teen lääkitysten arviointeja ja B1-todistukset KELA:lle.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 68 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 90 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti, heprea, venäjä
Toimipisteet:

Pihlajalinna Lieto työterveys

Ydinkuja 2, 21420 Lieto

Pihlajalinna Naantali työterveys

Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali

Pihlajalinna Parainen

Vanha Bläsnäsintie 3, 21600 Parainen

Pihlajalinna Raisio

Juhaninkuja 3, 21200 Raisio

Pihlajalinna Salo

Helsingintie 14, 24100 Salo

Pihlajalinna Turku Keskusta

Yliopistonkatu 29 B, 20100 Turku