Tarja Vapalahti — Pihlajalinna

Tarja Vapalahti

Mielen Pihlajalinna
Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Nuorisopsykiatri

Nuorisopsykiatri hoitaa nuorten psyykkisiin ongelmiin kuten masennukseen ja käytös- ja syömishäiriöihin.

Olen psykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri sekä vaativan erityistason psykodynaaminen lapsi-, nuoriso- ja aikuispsykoterapeutti, jolla on monipuolinen yli 35 vuoden työskentelykokemus psykiatriassa laaja-alaisesti. Uusia psykoterapioita en enää aloita. 


Voitte varata ajan etävastaanotolleni mielenterveyteen liittyvissä kysymyksissä. Hoidan aikuisten ja yli 12-vuotiaiden nuorten mielenterveysongelmia. Teen myös aikuisten ja nuorten psykiatrisia arvioita, työkyvyn arvioita ja psykoterapia-arvioita sekä niihin tarvittavia lausuntoja. Halutessanne perheenjäsenet ovat myös tervetulleita etävastaanotolleni. 


En tee ADHD/ADD -tutkimuksia. En uusi muiden lääkäreiden kirjoittamia reseptejä, enkä määrää PKV- tai kipulääkkeitä. Muita psykiatrisia lääkkeitä määrään huolellisesti arvioidun yksilöllisen tarpeen mukaan. Tarvittaessa laadin lausuntoja Puolustusvoimille asepalveluksen suorittamisen lykkäyksen tarpeesta. En tee ajokortti- enkä aselupalausuntoja. Työskentelen suomen, ruotsin ja englannin kielellä.   


Tervetuloa etävastaanotolleni! 


Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen. Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin vastaanottaja varaa aikaa noin 90-120min, josta itse vastaanottoaika on  noin 45-60min.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Nuorisopsykiatrian erikoislääkäri

Psykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Etävastaanottokäynti, 60 min: 250 euroa

Etävastaanottokäynti, 75 min: 300 euroa

Etävastaanottokäynti, 90 min: 450 euroa

B-lausunnon hinta laajuudesta riippuen 150-250€.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Etävastaanotto