Tiina Juntikka, Lääketieteen tohtori, Lääketieteen lisensiaatti — Pihlajalinna

Tiina Juntikka

Lääketieteen tohtori, Lääketieteen lisensiaatti

Olen loppuvaiheen geriatriaan erikoistuva lääkäri, lääketieteen tohtori ja fysioterapeutti (AMK). Pidän Pihlajalinnassa geriatristen potilaiden vastaanottoa torstaisin. Hoidan mielelläni kaikkia iäkkäiden potilaiden pulmia, mukaan lukien muistisairauksia ja niihin liittyviä käytöshäiriöitä sekä masennusta.

Mielenkiinnon kohteenani on muistidiagnostiikka (tarvittaessa konsultoin valmista geriatria) ja potilaan kokonaisvaltaisesti huomioiva hoito. Hyödynnän työssäni kattavasti myös fysioterapeutin taustani tuomaa laaja-alaista kuntoutuksen osaamista. Vastaanotollani teen mielelläni geriatrisia kokonaisvaltaisia arvioita, joissa arvioidaan nykyinen terveydentila, sairauksien hoidon toteutuminen ja lääkitys ja tehdään näiden pohjalta kattava hoitosuunnitelma. Otathan vastaanotolle mukaan ajantasaisen lääkelistan.

Teen B- ja C-lausuntoja, ajokorttilausuntoja ja edunvalvontalausuntoja. Ensikäyntiajat 90 min, jatkokäynnit 60 min. Myös sairauskertomuksiin tutustuminen ja kirjaaminen ovat laskutettavaa aikaa. Teen joitain pientoimenpiteitä, kuten stanssibiopsioita. En hoida lapsipotilaita.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Geriatriaan erikoistuva lääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Turku Keskusta

Yliopistonkatu 29 B, 20100 Turku