Miia Mellanen — Pihlajalinna

Miia Mellanen

Psychologist

 

Tervetuloa vastaanotolleni pihlajalinnan Vaasan/ Laihian toimipisteelle tai etävastaanotolle. Työskentelen työterveyspsykologina ja otan vastaan myös yksityisasiakkaita. 


Taustakoulutukseltani olen psykologi ja integratiivinen lyhytterapeutti. Opiskelen tällä hetkellä integratiiviseksi traumapsykoterapeutiksi (valmistuminen kevät 2025). 


Tarjoan nuorille ja aikuisille psykologikäyntejä, lyhytterapiaa sekä lyhyitä- ja pitkiä koulutuspsykoterapioita sopimuksen mukaan. Työskentelytapani on integratiivinen hyödyntäen eri suuntauksia ja työskentely suunnitellaan aina yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa.  


Osaamisalueitani ovat muun muassa perheneuvolatyö, kliininen psykiatrinen työ erikoissairaanhoidossa, dialektinen käyttäytymisterapia (DKT), kognitiivis- analyyttinen (KAT) lyhytterapia sekä psykofyysinen kehollinen lähestymistapa ihmiseen kokonaisuutena.


Erityisinä kiinnostuksen kohteinani ovat työkyvyn ylläpitäminen, psyykkinen suorituskyky ja jaksaminen, stressi ja uupumus, mielialahäiriöt: ahdistuneisuus ja masennus, kriisit ja traumat sekä tuki psyykkisesti kuormittavissa elämäntilanteissa ja vanhemmuuden haasteissa. 

Specialisations and tasks:

Brief therapist

Psychologist

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish, Swedish
Locations:

Pihlajalinna Laihia työterveys

Vallinmäentie 43, 66400 Laihia

Pihlajalinna Vaasa

Kiillekuja 1, 65300 Vaasa