Oona Keituri — Pihlajalinna

Oona Keituri

Pihlajalinna of the Mind
Psychologist

Olen koulutukseltani laillistettu psykologi, sekä EMDR-terapeutti. Minulla on runsaasti kokemusta keskusteluhoitotyöstä. Olen kehittänyt aktiivisesti osaamistani psykologiksi valmistumiseni jälkeen, ja tällä hetkellä opiskelen traumapsykoterapeutiksi (valmistuminen 2024). 

Useimmiten psykologin vastaanotolle hakeudutaan ahdistuneisuuden, masennuksen tunteiden, elämäntilanteeseen liittyvän kriisin, itsetunnollisten haasteiden, ihmissuhteiden haasteiden, tai traumaattisten elämänkokemusten vuoksi. Haasteena voivat olla myös paniikkikohtaukset, unettomuus, epäily neuropsykiatrisesta haasteesta (ADHD tai autismin kirjon haasteet; arviointi, ei diagnosointi) tai seksuaalisuuden hankaluudet. Voit tulla vastaanotolleni, jos kaipaat ulkopuolista näkökulmaa tilanteeseesi, tai tarvitset konkreettisia keinoja mielialahaasteiden hallintaan. Työskentelyn apuna voidaan tarvittaessa käyttää myös kehollisia menetelmiä (sensomotorinen, EMDR), menetelmien käytöstä sovimme yhdessä. Voimme sopia kanssasi esimerkiksi lyhytterapiajakson, joka tilanteestasi riippuen on yleensä 5-20 kertaa. Käyntejä on mahdollista käydä myös tarpeesi mukaan yksi kerrallaan. 


Avainsanoja: stressi, ahdistuneisuus, uupumus, masennus, elämäntilannekriisi, trauma, seksuaalisuus, itsetunto, ADHD, paniikkihäiriö, emdr, lyhytterapia.  


Specialisations and tasks:

Psychologist

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish, English
Locations:

Remote appointment

Pihlajalinna Seppä

Ahjokatu 11, 40320 Jyväskylä