Piia Pussinen — Pihlajalinna

Piia Pussinen

Nurse
Vaccination consultation for travellers

The vaccination nurse recommends necessary tourist vaccines based on age, health, previous vaccinations and the nature, length and destination of the trip. The price of the service is €20.

Voit tulla vastaanotolleni haavahoitoon, korvahuuhteluun, ompeleiden ja hakasten poistoon sekä verenpaineen mittaukseen. Annan myös erilaisia injektioita ja injektioiden pistosohjausta. Lisäksi rokotan ja annan esimerkiksi matkailijarokotusneuvontaa. Rokotusneuvontaa on saatavilla myös puhelinvastaanottona. 

Teen muistitutkimuksia (MMSE ja CERAD) sekä annan PEF-ohjausta. Voit tulla myös kyynärsauvojen ja muiden tukien (esim. rannetuet) sovitukseen ja käytön opastukseen. 

Sairaanhoitajat antavat toimipisteessämme myös seuraavia rokotteita: Twinrix (A+B-hepatiitti), Havrix (A-Hepatiitti), Engerix (B-hepatiitti), DiTeBooster (jäykkäkouristus+kurkkumätä), Boostrix (jäykkäkouristus+hinkuyskä+kurkkumätä), Ticovac, Encepur (puutiaisaivokuume), Prevenar, Apexxnar (pneumokokki), Shingrix (vyöruusu), Stamaril (keltakuume), Typhim Vi (lavantauti), Dukoral (kolera), Verorab (rabies), Nimenrix (meningokokki,) Varilrix (vesirokko), Ixiaro (japanin aivokuume)


Rokotamme myös lapsia. Varaathan jokaiselle perheenjäsenelle oman rokotusajan.   

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!


Specialisations and tasks:

Bachelor of Health Care (Nursing)

Child patients:
I treat child patients
Languages:
Finnish, English
Locations:

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki