Jokilaakson sairaala

Jokilaakson sairaala on julkista erikoissairaanhoitoa tarjoava sairaala, joka sijaitsee Jämsässä. Hoidamme potilaita kaikkialta Suomesta perustuen potilaan valinnanvapauteen. Teemme työtämme yksityispuolen laadulla ja palveluasenteella.

Jokilaakson sairaala tarjoaa monipuoliset ja laajat erikoissairaanhoidon palvelut lääkärien vastaanottokäynneistä ja päiväkirurgisista leikkauksista aina vaativiin tekonivelten uusintaleikkauksiin asti. Sairaalassa tehdään vuosittain lähes 2 000 leikkausta.

Sairaalan toiminnasta vastaa Jokilaakson Terveys Oy. Jokilaakson Terveys on Pihlajalinna-konsernin, Jämsän kaupungin ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin yhteisyhtiö. Sairaalassa työskentelee noin 200 osaavaa ja kokenutta terveydenhuollon ammattilaista. Sairaalan tiloissa toimii kahvila arkisin klo 8-16.

Valitse Jokilaakson sairaala

Jonotatko leikkaukseen tai erikoislääkärin vastaanotolle? Se on turhaa. Kun valitset Jokilaakson sairaalan, pääset nopeasti hoitoon mistäpäin Suomea tahansa. Maksat vain julkisen terveydenhuollon maksun. Lue lisää: www.jokilaaksonsairaala.fi/valinnanvapaus

Location

Jokilaakson sairaala

Sairaalantie 11

42100 Jämsä

Directions