Dextra

Dextra on osa kotimaista Pihlajalinna-konsernia ja toimii sen tytäryhtiönä. Dextra-nimen alla tarjotaan monipuolisia terveydenhuollon palveluita lääkärikeskuksissa, sairaaloissa ja hammasklinikoilla. Dextra palvelee yksityishenkilöitä yksityisen terveydenhuollon kautta, yrityksiä työterveyshuollon kautta ja kuntia julkisen terveydenhuollon ulkoistettuna toimijana. Tavoitteena on kasvattaa Dextra valtakunnalliseksi ketjuksi, jonka lääkärikeskuksista saa kaikki terveydenhuollon, työterveyshuollon ja suun terveyden palvelut yhdestä paikasta.

Dextra-ketjussa on tällä hetkellä 55 toimipistettä ympäri Suomen. Suurimmat toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Joensuussa ja Jyväskylässä.

Pihlajalinnalla ja Dextralla on oikeus käyttää Avainlippu-tunnusta merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta. Dextralle on myönnetty laatukilpailun voitto ensimmäisenä terveydenhuoltoalan yrityksenä Suomessa.

 

Pihlajalinna

Pihlajalinna-konserni on suurin suomalaisessa omistuksessa oleva yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna tarjoaa monipuolisia palveluita yksityishenkilöille, yrityksille sekä julkisyhteisöille eli esimerkiksi kunnille ja sairaanhoitopiireille. Pihlajalinna on ainoa toimija, joka tuottaa palveluja myös yhteisyritysmallilla kuntien kanssa. Yhtiö maksaa kaikki veronsa Suomeen.

Pihlajalinnan yksityiset lääkäriasemat, sairaalat ja hammasklinikat toimivat Dextra-nimen alla. Pihlajalinnaan kuuluu myös Omapihlaja-terveysasemia ja Ikipihlaja-palvelukokonaisuus, joka on suunnattu ikäihmisille.

Yhtiön toimitusjohtajana toimii Aarne Aktan, joka vastaa myös lääkärikeskuksista ja erikoissairaanhoidosta. Varatoimitusjohtajana työskentelee Juha Rautio. Perusterveyden- ja sosiaalihuollon palveluista vastaa Virpi Holmqvist.  Yhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii yrityksen perustaja Mikko Wirén. Tarkemmat yhteystiedot ovat Pihlajalinna-konsernin sivuilla.