Uudistumme

Sosiaali- ja terveyspalveluyhtiö Pihlajalinna laajentuu tämän ja ensi vuoden aikana yli kymmenelle uudelle paikkakunnalle ympäri Suomea. Samalla siirrämme perinteikkäät Dextra-, Koskiklinikka-, Laser Tilkka- ja ITE-lääkäriasemat ja -sairaalat yhteisen Pihlajalinna-nimen alle.

 

Elämäsi hoidossa

Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Tarjoamme laadukkaita terveyspalveluja lääkärikeskuksissamme, sairaaloissamme ja hammasklinikoillamme ympäri Suomea. Rakennamme palveluita, jotka keskittyvät ihmisten terveenä pysymiseen. On helpompaa, edullisempaa ja keholle kevyempää pitää ihminen terveenä kuin parantaa sairas.

Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa.

Tavoitteenamme on, että kaikissa elämäsi vaiheissa sinä voit paremmin.

Kauan eläköön elämä!

 

Pihlajalinna lyhyesti

• Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaja
• Maksamme kaikki veromme Suomeen
• Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella Kehräsaaressa
• Tavoitteenamme on kasvaa maan suurimmaksi sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajaksi
• Olemme markkinajohtaja kotimaan sote-ulkoistuksissa

Vastuullisuus

Olemme omalta osaltamme vastuussa suomalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista, yhteiskunnan varojen käytöstä, verojenmaksusta Suomeen, työntekijöistämme ja siitä, miten käsittelemme asiakkaidemme luottamuksellista tietoa. Otamme tämän vakavasti; ilman vastuullisuutta Pihlajalinnalla ei ole liiketoimintaa.