Etusivu / Työskentely Pihlajalinna-konsernissa
Sinä olet meille tärkeä!

Meillä Pihlajalinnassa työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä arvo. Panostamme siihen, että sinulla ja kaikilla työntekijöillämme on hyvät edellytykset tehdä työnsä huippulaadulla. Mielestämme toimiva työympäristö on hyvinvoinnin ja laadukkaan lääkärintyön kulmakivi. Jokaisessa toimipisteessämme on hyvä tekemisen meininki, työ on laadukkaasti johdettua ja tukenasi on ammattitaitoinen henkilökunta sekä käytössäsi laadukkaat välineet.

Ammatillinen kehittyminen

Pihlajalinna-konsernissa sinulla on valtava määrä vaihtoehtoja tehdä tärkeää työtä. Panostamme henkilöstömme ammatilliseen kehittymiseen ja tuemme jokaisen työntekijämme henkilökohtaista kehittymissuunnitelmaa. Meille on tärkeää pysyä ajan hermolla ja varmistaa, että Pihlajalinnan ammattilaiset voivat palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Jatkuva kouluttautuminen on ammattitaidon ylläpidon ja kehittymisen ehdoton edellytys.

Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen

Me pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja kannustamme myös sinua pitämään hyvää huolta itsestäsi. Työn ja vapaa-ajan joustava yhteensovittaminen on tärkeää. Tarjoamme työhösi tarvitsemaasi joustoa elämäntilanteesi ja perheesi huomioiden.

Täytä avoin hakemus tai ota suoraan yhteyttä:

Yhteydenottopyyntö