Etusivu / Työskentely Pihlajalinna-konsernissa / Lääketieteen kandidaatit

Pidämme sinusta hyvää huolta - tule Pihlajalinnaan kasvamaan oman alasi huippuammattilaiseksi!

Pihlajalinnassa panostamme lääketieteen kandien työssäoppimiseen ja jatkokoulutukseen. Joukossamme opit kokeneemmilta kollegoilta ja kehityt nopearytmisessä ja dynaamisessa työyhteisössä. Kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle mielenkiintoisia työhaasteita, joissa pääset kokemaan lääkärintyön monipuolisuuden käytännössä. Pihlajalinnalaisena teet työtä tiiviissä työporukassa hyvässä ilmapiirissä. Tarjoamme sinulle laadukkaat välineet sekä osaavan hoitajahenkilöstön.

Meille on kunnia-asia, että kandimme haluavat tulla meille takaisin töihin ja niin he yleensä tulevatkin! Pihlajalinnassa on reilu ja mukava tekemisen meininki. Arvostamme sitoutunutta työotetta ja sitä, että pihlajalinnalaiset työskentelevät aina potilaan parhaaksi.

Lääketieteen kandidaattien työllistäjänä olemme Pirkanmaan suurimpia. Kuntapisteissämme työskentelee vuosittain useita kymmeniä lääketieteen opiskelijoita. Opiskelijoita hakeutuu meille töihin kaikista lääketieteellisistä tiedekunnista. Konsernissamme on lukuisia työmahdollisuuksia, olet sitten välivuodella tai etsit terveyskeskus- tai osastonlääkärin sijaisuutta kesäksi.

Vastavalmistuneita lääkäreitä työllistämme vuosittain toistakymmentä julkisen terveydenhuollon yksiköihimme. Meillä voit esimerkiksi suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutukseesi tarvitsemasi terveyskeskusjakson tai erikoistumiseesi tarvitsemiasi reuna- tai terveyskeskuspalveluita. Meillä voit rakentaa urasi ensimmäisestä kesätyöstä aina erikoislääkäriksi saakka!

Täytä avoin hakemus tai ota suoraan yhteyttä: 
Paula Alanko
rekrytointikoordinaattori, kandit
040 033 8815

Ota yhteyttä
Yhteydenottopyyntö