Etusivu / Palvelut / Erikoislääkärin vastaanotto / Korva-, nenä ja kurkkutaudit

Korva-, nenä- ja kurkkutaudit

Hoidamme monipuolisesti korva-, nenä- ja kurkkutauteja vauvasta vaariin. Yleisimpiä hoidettavia vaivoja ovat esimerkiksi korvatulehdukset, nenän sivuontelotulehdukset, tukkoinen nenä, kuorsaus, äänihäiriöt, huimaus, kuulonlasku ja korvien soiminen.

Jos potilaan vaiva edellyttää leikkausta, se voidaan tehdä Pihlajalinnan sairaaloissa. Teemme muun muassa korvien putkituksia sekä kitarisa- ja nielurisaleikkauksia. Nenä ja sivuonteloiden tähystysleikkauksella voidaan hoitaa ja ehkäistä toistuvia sivuontelotulehduksia, polyyppeja. Myös kuorsaukseen liittyviin ongelmiin on tehokas leikkaushoito. Lue lisää toimenpide ja leikkaus -osiossa

Teemme lisäksi Pihlajalinna Laser Tilkassa vaativia korva- ja kuulonparannusleikkauksia hyödyntäen alan viimeisintä tekniikkaa.

Saatavilla ovat myös erilaiset laboratoriotutkimukset ja kuvantamispalvelut.

2 palvelua
Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit

 Korvasairauksien kattavat palvelut saa korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäreiltä leikkaushoitoineen. Saatavilla ovat myös laboratorio- ja erilaiset röntgentutkimuspalvelut. Yleisimpiä hoidettavia vaivoja ovat mm. korvatulehdukset, nenän sivuontelotulehdukset, tukkoinen nenä, kuorsaus, äänihäiriöt ja huimaus.

Kuulontutkimus

Kun kuulo heikkenee, siitä kannattaa tulla keskustelemaan korvalääkärin kanssa vastaanottokäynnille. Ongelman syy saattaa löytyä heti, mutta tilannetta voidaan tarvittaessa selvittää tarkoilla kuulontutkimuksilla. Meillä Pihlajalinnassa kuulontutkimukset tekee koulutettu kuulontutkija tutkimusta varten rakennetussa äänieriössä.