Sisätaudit

Pihlajalinnan sisätautien asiantuntijapalveluihin kuuluvat endokrinologia, gastroenterologia, infektiosairaudet, sisätaudit ja sydänsairaudet.

5 palvelua
Endokrinologia

Endokrinologiaan erikoistuneen lääkärin vastaanotolla tutkitaan ja hoidetaan hormonituotantoon liittyviä ongelmia ja sairauksia. Hormoneja tuottavien elinten sairaudet voivat johtua hormonien liikatuotannosta tai niiden puutteesta, kuten diabetes, osteoporoosi, lihavuus ja kilpirauhasen sairaudet. Hormoneja tuottavissa kudoksissa voi ilmetä sekä hyvän- että pahanlaatuisia kasvaimia.

Gastroenterologia

Gastroenterologia on vatsaelinsairauksiin ja niiden hoitoon keskittynyt sisätautien erikoisala. Tyypillisiä gastroenterologisella erikoisalalla tutkittavia ja hoidettavia sairauksia ovat esim. ruokatorven refluksisairaus, maha- ja pohjukaissuolihaava, keliakia ja tulehdukselliset suolistosairaudet.

Infektiosairaudet

Infektiosairauksien erikoisalalla tutkitaan ja hoidetaan mikrobien kuten bakteerien, virusten, sienten ja parasiittien aiheuttamia sairauksia. Infektiosairaudet ovat hyvin yleisiä. Suurin osa tavallisista infektioista hoidetaan perus- ja avoterveydenhuollossa tai ne paranevat itsestään kotikonstein.

Sisätaudit

Pihlajalinnan sisätautien asiantuntijapalvelut.

Sydänsairaudet

Pihlajalinnan kardiologit ja sisätautilääkärit auttavat mahdollisen sydänsairauden selvittämisessä ja hoidossa. Palveluihin kuuluvat mm. sydämen ultraäänitutkimukset, verenpaineen ja sydämen rytmin rekisteröinti ja kliiniset rasituskokeet.