Etusivu / Palvelut / Iho ja estetiikka / Ihon esteettiset hoito

Ihon esteettiset hoidot

Ihon hyvinvointiin vaikuttavat ihotyyppi, ihon yksilölliset ominaisuudet ja ongelmat, ihohoitorutiinit sekä iholle kohdistuvat ulkoiset rasitukset. Iho-ongelmat voivat aiheutua erilaisista ihosairauksista ja ihottumista sekä hormonaalisista tekijöistä. Omat ihonhoito- ja puhdistusrutiinit sekä stressi ja ruokailutottumukset vaikuttavat myös ihon kuntoon ja hyvinvointiin. Ulkoiset altistukset ja rasitteet, kuten aurinko, tuuli, kylmyys ja ilmansaasteet vaurioittavat ihoa ja aiheuttavat ikäviä ihomuutoksia.

Ihon erilaisia ongelmia ja ikääntymismuutoksia voidaan hoitaa usealla eri menetelmällä. Asiakkaan tarpeet ja toiveet määrittävät hoidon voimakkuuden ja sopiva menetelmä valitaan yhdessä Dextran asiantuntijan kanssa. Esimerkiksi timanttihionta tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä ja uudistaa ja kiinteyttää ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille iästä riippumatta. Kemiallisilla kuorintahoidoilla voidaan hoitaa hyvin erilaisia iho-ongelmia ja tehdä ihotyypille sopiva yksilöllinen hoitosuunnitelma - kuorinta voidaan tehdä kevyenä tai voimakkaampana.

Radiofrekvenssihoito on hellävarainen kasvojen laitehoito, mutta moniin ongelmiin tehokas hoitomenetelmä. RF-laitteen hoitopäästä kudokseen siirtyvä energia lämmittää ihon kerroksia ja tuotettu lämpövaikutus kutistaa kollageenia ja stimuloi uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mesoterapiahoidossa ihoon imeytetään erilaisia uutteita, vitamiineja ja antioksidantteja. . Mesoterapian tarkoituksena on elvyttää ihoa ja aktivoida solujen toimintaa ja uusiutumista. PRP-hoidossa eli kasvutekijähoidossa asiakkaan omasta verestä erotellaan plasma, joka sisältää runsaasti niin kutsuttuja kasvutekijöitä. Hoidon avulla elimistö aloittaa uuden, raikkaan ja nuorekkaan ihon rakentamisen.

Varaa aika maksuttomaan plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaatioon, niin pääset keskustelemaan asiantuntijan kanssa sinulle sopivasta hoitovaihtoehdosta. Ihon esteettiset hoidot tehdään Pihlajalinna Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa Helsingin keskustassa.
1 palvelua
Varaa ilmainen sairaanhoitajan konsultaatiokäynti Plastiikkakirurgisessa sairaalassa

Voit myös varata ajan maksuttomaan plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaatioon osoitteesta plastiikkakirurgia@pihlajalinna.fi tai 020 331 806