Etusivu / Palvelut / Urheilu ja tapaturma / Urheiluseurat / Urheiluseurat kertovat

Urheiluseurat kertovat

"Dextra on Helsingin IFK:n pitkäaikainen yhteistyökumppani. Tämä partneruus on ns. perfect match, yhteiset tavoitteet löytyvät luontevasti ja helposti. On selvää, että terveydenhuolto sekä vammojen ennaltaehkäisy, paras mahdollinen hoito ja kuntouttaminen ovat toiminnassamme olennaisen tärkeitä – IFK:lla ei ole varaa kuin alan parhaaseen kumppaniin. Dextran asiantuntijakaartin laatu, leveys ja syvyys ovat omaa luokkaansa. "

Jukka Valtanen, toimitusjohtaja, HIFK

 

"Loukkaantumisia sattuu aina ja huonolle tuurille emme voi mitään, mutta moneen asiaan voimme valmistautua. Dextran laadukkaat palvelut ja huippuasiantuntijoiden osaaminen on ollut erittäin arvokasta niin vammojen ennaltaehkäisyssä kuin niiden hoidossa."

Toni Hevonkorpi, toimitusjohtaja, Ilves ry


”Joustavuus ja nopeus ovat asioita, jotta Dextran Iten pisteessä arvostan. Vastaanotolle pääsee helposti. Ja samasta paikasta löytyy asiantuntijalääkärit melkein alalle kuin alalle.”
Kaisa Mäkäräinen, ampumahiihtäjä

 

"Olen tosi tyytyväinen, että minulla ja joukkueella on tällainen mahdollisuus hoitoon. Olen päässyt aina todella nopeasti lääkäriin ja saanut hyvää hoitoa, josta olen kiitollinen."
Eemeli Salin, pelaaja, Tampereen Classic

 

"Olemme olleet todella tyytyväisiä kumppanuudesta Dextra Koskiklinikan kanssa. Kokemuksemme Dextra Koskiklinikan palveluista ovat pelkästään positiivisia. Dextra Koskiklinikkaan on helppo tulla ja palvelu on aina asiantuntevaa ja nopeaa."
Aleksi Aalto, pelaaja, Tampere Rugby Club

 

"Tampereen Pyrinnön koripallon edustusjoukkue on käyttänyt Dextra Koskiklinikan palveluita jo useamman vuoden ja todennut sen erinomaiseksi yhteistyökumppaniksi. Ajanvaraukset hoituvat ammattitaitoisesti ja pelaajat pääsevät vastaanotolle nopeasti. Palvelu on asiantuntevaa ja urheilijaystävällistä. Dextra Koskiklinikan hoituvat niin pienet kuin suuremmatkin toimenpiteet. Dextra Koskiklinikan toimintamalli sopii erinomaisesti urheiluseuralle, sillä usein lääkäriin on päästävä lyhyellä varoitusajalla. Pyrintö suosittelee Dextra Koskiklinikan palveluita."
Elisa Hakanen, urheilutoimenjohtaja, Tampereen Pyrintö


"Dextra Koskiklinikan asiantuntijat ovat osoittaneet ammattitaitonsa urheilijan tarpeita vaativissa tilanteissa. Palvelu on nopeaa ja mutkatonta".
Jussi Piha, kapteeni, Tampereen Classic


”Dextra Koskiklinikalla homma toimi tosi onnistuneesti kun sain akuutin vamman pelitilanteessa. Ajanvaraus, tutkimukset ja hoito sujuvan nopeasti ja mutkattomasti. Olen tyytyväinen palveluun.”
Tapio Toiviainen, pelaaja, Rantaperkiön Isku