Ortopedia

Kokeneet ortopedimme ovat ammattilaisia ortopedian alaan kuuluvien vammojen ja sairauksien hoidossa ja leikkauksissa. Otamme vastuun hoidon toteutuksesta loppuun asti kuntoutus mukaan lukien. Näin asiakkaat toipuvat työkykyiseksi tai pelikentille mahdollisimman nopeasti. Teemme yhteistyötä myös vakuutusyhtiöiden kanssa eli hoidamme korvausasiat helposti ja kätevästi potilaan puolesta.

Monet ortopedeistämme toimivat suomalaisten huippu-urheilijoiden ja urheilujoukkueiden vastuulääkäreinä. Lue lisää Urheilu- ja tapaturmaklinikasta

2 palvelua
Lasten ortopedia

Lasten- ja nuorten ortopedit tutkivat ja hoitavat kasvuikäisten tuki- ja liikuntaelin sairauksia, vikoja vammoja ja niiden jälitiloja. Yleisimpiä lasten ortopedian ongelmiat ovat tapaturmat, nivelongelmat, tukielimistön tulehdukset ja kasvuun ja kehitykseen liittyvät häiriöt tuki- ja liikuntaelimistössä.

Ortopedia

Ortopedian erikoislääkäreiltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Pihlajalinnassa on myös kattavat kuvantamis- ja laboratoriopalvelut sekä mahdollisuus päästä yksilölliseen, osaavaan ja turvalliseen leikkaushoitoon nopeasti. Myös ei-leikkauksellinen kuntoutushoito ja toipumisen seuranta kuuluvat palveluihin.