Pihlajalinnan Kauan eläköön elämä -kampanja julistaa elämän lahjaa. Se on pitkän, terveen ja täyden matkan toivotus. Seuraa jalkaleikkauksesta toipuvan tanssijatytön päivää lääkärikeskuksessa: hänen matkaansa terveyteen ja tanssin riemuun!

Katso kampanjavideo

tanssivatytto screeshot


Kauan eläköön elämä kampanja

Pääosassa palkittu tanssija

Kampanjan pääosassa on pieni tanssijatyttö, ja mainoksen tarina kertoo hänen päivästään Pihlajalinnan lääkärikeskuksessa. Anina Janatuinen esittää mainoksessa jalkaleikkauksesta toipuvaa tyttöä, joka paranee ja löytää itsestään voiman. Janatuinen voitti viime vuonna modernin tanssin MM-kultaa ja jazz-tanssin MM-pronssia.

Lue lisää kampanjan taustoista ja videon teosta.


Anina Janatuinen Pihlajalinna banneri

Kampanjavideon tähti Anina kertoo tanssillaan tarinaa

Vastikään 12 vuotta täyttänyt tanssin maailmanmestari Anina Janatuinen esiintyy pääosassa Pihlajalinnan uudella Kauan eläköön elämä -kampanjan videolla. Videolla Anina tanssii todeksi jalkaleikkauksesta toipuvan tytön tarinaa Pihlajalinnan lääkärikeskus-sairaalassa.

Lue Anina Janatuisen haastattelu.


Viitasen Piia

Kampanjavideossa laulavalle Piia Viitaselle elämä on suurin luovuuden lähde

Pihlajalinnan Kauan eläköön elämä -kampanjan videolla soiva Viitasen Piian Kuuletko äitini mua -kappale kuvaa ihmisen koko elämänkaarta ja sukupolvien jatkumoa. Yhtyeen laulaja-lauluntekijä Piia Viitanen toivoo, että laulu antaa ihmisille mahdollisuuden pohtia sitä, mikä vaikutus omalla elämänhistorialla on nykyisyydessä.

Lue Piia Viitasen haastattelu.