"Tanssimalla voin ilmentää ja kertoa erilaisia tarinoita"

Vastikään 12 vuotta täyttänyt tanssin maailmanmestari Anina Janatuinen esiintyy pääosassa Pihlajalinnan uudella Kauan eläköön elämä -kampanjan videolla. Videolla Anina tanssii todeksi jalkaleikkauksesta toipuvan tytön tarinaa Pihlajalinnan lääkärikeskus-sairaalassa.

Anina voitti viime vuonna modernin tanssin MM-kultaa ja jazz-tanssin MM-pronssia. Hän on harrastanut tanssia miltei koko elämänsä, yksivuotiaasta saakka.

Kysyimme Aninalta kolme kysymystä tanssista ja Kauan eläköön elämä -kampanjavideon tekemiseen osallistumisesta. Lue Aninan vastaukset:

Mikä tanssimisessa on mielestäsi parasta?

Rakastan tanssia, koska sen avulla voin ilmaista ja tuoda esiin tunnetiloja. Tanssimalla voin myös ilmentää ja kertoa erilaisia tarinoita. Voin etsiä ja löytää itselleni omaa tyyliä. Tanssi on vaan parasta!

Mikä on paras tanssiin liittyvä muistosi?

Yksi ikimuistoisimmista hetkistä on ollut maailmanmestaruus – en voinut uskoa sitä todeksi! Minulla on tosi monia mielettömiä muistoja erilaisista esiintymisistä, kilpailuista ja tapahtumista. Muistoja on niin paljon, että on vaikea nimetä yhtä tiettyä.

Mitä ajattelet siitä, että tanssiasi näkyy mm. televisiossa, elokuvateattereissa ja katukuvassa koko Suomessa?

On jännittävää, että mainos pyörii tosi isosti ja näkyvästi koko Suomessa. Totuttelen ajatukseen vähän vielä itsekin, sillä en ole koskaan ollut mukana tällaisessa.

Oli tosi kivaa olla mukana tekemässä tätä kampanjavideota yhdessä Pihlajalinnan kanssa!


Teksti: Elisa Pesola

Aninan tähdittämä kampanjavideo pyörii televisiossa, elokuvateattereissa, katukuvassa ja sosiaalisessa mediassa. Lue lisää kampanjasta ja katso video alta!