Palvelusetelit

Palveluseteli on tapa järjestää julkisen sektorin palveluja. Palvelusetelillä kunta sitoutuu maksamaan asukkaalleen tietyn, kunnan päättämän osan yksityisen palvelutuottajan antamasta palvelusta.

Palveluseteli on osa kunnan järjestämää palvelutuotannon kokonaisuutta. Palveluseteliä käyttämällä kunta laajentaa palveluntarjontaa ja asukkaansa valintamahdollisuuksia. Kunta päättää, mitä palveluja palvelusetelillä järjestetään ja kuinka laajasti.

Palveluseteli annetaan asiakkaalle terveyskeskuksen lääkärin vastaanotolla tai se lähetetään postissa kotiin. Valittuaan jatkotutkimusten tai hoitojen paikan, asiakasvaraa itselleen sopivan ajan. Vastaanotolle otetaan mukaan palveluseteli, sekä käyntiä varten terveyskeskuksesta annettu/lähetetty lääkärin lähete ja muut käyntiä varten annetut aineistot.

HUS Akuutti palveluseteli
Kaihileikkauksen palveluseteli
Suonikohjuleikkauksen palveluseteli

Palvelusetelit Tampereen kaupungin asukkaille

Pihlajalinna tarjoaa Tampereen kaupungin asukkaille seuraavia palvelusetelituotteita:
• Gynekologian konsultaatiot
• Ihotautilääkärin konsultaatiot
• Kardiologin konsultaatiot

Tampereen kaupungin terveyskeskuslääkäri arvioi asiakkaan hoidon tarpeen sekä kirjoittaa palvelusetelin, jonka perusteella voi varata ajan Pihlajalinnaan numerosta 010 312 010. Ajanvaraus on avoinna joka päivä klo 6 - 22.

Pihlajalinnalla on Tampereella kaksi toimipistettä: Pihlajalinna Koskiklinikka ja Pihlajalinna Villilä.

Kullekin myönnettävälle palvelusetelille on määritelty tietty arvo. Asiakas maksaa Pihlajalinnan hinnan ja palvelusetelin välisen erotuksen omavastuuosuutena, joka peritään käynnin yhteydessä. Tarkempaa tietoa hinnoista saat palveluseteliportaalista.

Palvelusetelit Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan ja Ylöjärven asukkaille

Pihlajalinnan lääkärikeskukset tarjoavat Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan ja Ylöjärven asukkaille useita palvelusetelituotteita. Tutustu kotikuntasi palvelusetelituotteisiin sekä niiden käyttöön internetsivuilla:
Kangasala
Lempäälä
Nokia
Pirkkala
Ylöjärvi

Asiakkaan kotikunnan terveyskeskuslääkäri arvioi hoidon tarpeen sekä kirjoittaa palvelusetelin, jonka perusteella voi varata ajan Pihlajalinnan lääkärikeskukseen numerosta 010 312 010. Ajanvaraus on avoinna joka päivä klo 6 - 22.

Kullekin tuotteelle myönnettävälle palvelusetelille on määritelty tietty arvo. Myös omavastuuosuudet löydät Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan ja Ylöjärven internetsivuilta.