Pirkanmaa

Palvelusetelit Tampereen kaupungin asukkaille

Pihlajalinna tarjoaa Tampereen kaupungin asukkaille seuraavia palvelusetelituotteita:
• Gynekologian konsultaatiot
• Ihotautilääkärin konsultaatiot
• Kardiologin konsultaatiot

Tampereen kaupungin terveyskeskuslääkäri arvioi asiakkaan hoidon tarpeen sekä kirjoittaa palvelusetelin, jonka perusteella voi varata ajan Pihlajalinnaan numerosta 010 312 010. Ajanvaraus on avoinna joka päivä klo 6 - 22.

Pihlajalinnalla on Tampereella kaksi toimipistettä: Pihlajalinna Koskiklinikka ja Pihlajalinna Villilä.

Kullekin myönnettävälle palvelusetelille on määritelty tietty arvo. Asiakas maksaa Pihlajalinnan hinnan ja palvelusetelin välisen erotuksen omavastuuosuutena, joka peritään käynnin yhteydessä. Tarkempaa tietoa hinnoista saat palveluseteliportaalista.


Palvelusetelit Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan ja Ylöjärven asukkaille

Pihlajalinnan lääkärikeskukset tarjoavat Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan ja Ylöjärven asukkaille useita palvelusetelituotteita. Tutustu kotikuntasi palvelusetelituotteisiin sekä niiden käyttöön internetsivuilla:
Kangasala
Lempäälä
Nokia
Pirkkala
Ylöjärvi

Asiakkaan kotikunnan terveyskeskuslääkäri arvioi hoidon tarpeen sekä kirjoittaa palvelusetelin, jonka perusteella voi varata ajan Pihlajalinnan lääkärikeskukseen numerosta 010 312 010. Ajanvaraus on avoinna joka päivä klo 6 - 22.

Kullekin tuotteelle myönnettävälle palvelusetelille on määritelty tietty arvo. Myös omavastuuosuudet löydät Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan ja Ylöjärven internetsivuilta.