Espoon kaupungin yleislääkärivastaanoton palveluseteli

Julkisen terveydenhuollon kumppanina Pihlajalinna Sello tarjoaa yleislääkäritasoisia käyntejä Espoon kaupungin myöntämillä palveluseteleillä.

Espoon kaupunki tarjoaa palveluseteliä yleislääkärin vastaanottokäyntiin ja mahdollisesti tarvittaviin perustason laboratorio- ja röntgentutkimuksiin. Arvio hoidon ja palvelusetelin tarpeesta tehdään Espoon kaupungin terveyskeskuksissa hoitotyöntekijän toimesta.

Palveluseteli on henkilökohtainen ja se tulee käyttää tietyn ajan sisällä. Huomioithan, että varatun ajan voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme potilaalta vastaanottomaksun.

Palvelusetelin käytön yhteydessä voit myös ostaa haluamiasi lisäpalveluita omakustanteisesti. Kelakorvattavista palveluista saat Kelan myöntämän sairausvakuutuskorvauksen suoraan Kela-korttia näyttämällä Pihlajalinnan toimipisteissä.

Ajanvaraus:
Aika varataan puhelimitse Pihlajalinna Sellon toimipisteeseen. Varaa aika Pihlajalinnan valtakunnallisesta ajanvarauksesta, p. 010 312 010.

Pihlajalinna Sello
Leppävaarankatu 7
02600 Espoo