Helsingin kaupungin yleislääkärivastaanoton palveluseteli

Julkisen terveydenhuollon kumppanina Pihlajalinna tarjoaa yleislääkäritasoisia käyntejä Helsingin kaupungin antamilla palveluseteleillä.

Helsingin kaupunki tarjoaa palveluseteliä yleislääkärin vastaanottokäyntiin ja mahdollisesti tarvittaviin perustason laboratorio- ja röntgentutkimuksiin. Arvio hoidon ja palvelusetelin tarpeesta tehdään Helsingin kaupungin terveyskeskuksissa hoitotyöntekijän toimesta.

Palveluseteli on henkilökohtainen ja se tulee käyttää tietyn ajan sisällä. Huomioithan, että varatun ajan voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme potilaalta vastaanottomaksun.

Palvelusetelin käytön yhteydessä voit myös ostaa haluamiasi lisäpalveluita omakustanteisesti. Kelakorvattavista palveluista saat Kelan myöntämän sairausvakuutuskorvauksen suoraan Kelakorttia näyttämällä Pihlajalinnan toimipisteissä.

Ajanvaraus:
Aika varataan puhelimitse Pihlajalinna Tavastian tai Pihlajalinna Dextran toimipisteeseen. Varaa aika Pihlajalinnan valtakunnallisesta ajanvarauksesta p. 010 312 010.

Pihlajalinna Tavastia
Urho Kekkosen katu 4-6, e-rappu, 3. krs.
00100, Helsinki

Pihlajalinna Dextra
Raumantie 1 A
00350 Helsinki

Lisätietoa palveluseteliin liittyen löydät Helsingin kaupungin nettisivuilta ja palse.fi -portaalista.