Vantaan kaupungin yleislääkärivastaanoton maksusitoumus

Julkisen terveydenhuollon kumppanina Pihlajalinnan Uudenmaan pisteemme tarjoavat yleislääkäritasoisia käyntejä Vantaan kaupungin antamilla maksusitoumuksilla.

Vantaan kaupunki tarjoaa maksusitoumuksia yleislääkärin vastaanottokäyntiin ja mahdollisesti tarvittaviin perustason laboratorio- ja röntgentutkimuksiin. Arvio hoidon ja maksusitoumuksen tarpeesta tehdään Vantaan kaupungin terveyskeskuksissa hoitotyöntekijän toimesta.

Maksusitoumus on henkilökohtainen ja se tulee käyttää tietyn ajan sisällä. Huomioithan, että varatun ajan voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme potilaalta vastaanottomaksun.

Maksusitoumuksen käytön yhteydessä voit myös ostaa haluamiasi lisäpalveluita omakustanteisesti. Kelakorvattavista palveluista saat Kelan myöntämän sairausvakuutuskorvauksen suoraan Kelakorttia näyttämällä Pihlajalinnan toimipisteissä.

Ajanvaraus:
Aika varataan puhelimitse Pihlajalinna Tavastian, Dextran, Sellon tai Vantaan toimipisteeseen. Varaa aika Pihlajalinnan valtakunnallisesta ajanvarauksesta p. 010 312 010.

Pihlajalinna Dextra
Raumantie 1 a
00350 Helsinki

Pihlajalinna Tavastia
Urho Kekkosen katu 4-6 E 3. krs.
00100 Helsinki

Pihlajalinna Sello
Leppävaarankatu 7
02600 Espoo

Pihlajalinna Vantaa
Elannontie 5, 2 krs, 01510 Vantaa