Vantaan kaupungin yleislääkärivastaanoton palveluseteli

Julkisen terveydenhuollon kumppanina Pihlajalinna Dextra ja Pihlajalinna Tavastia tarjoavat yleislääkäritasoisia käyntejä Vantaan kaupungin antamilla palveluseteleillä.

Vantaan kaupunki tarjoaa palveluseteliä yleislääkärin vastaanottokäyntiin ja mahdollisesti tarvittaviin perustason laboratorio- ja röntgentutkimuksiin. Arvio hoidon ja palvelusetelin tarpeesta tehdään Vantaan kaupungin terveyskeskuksissa hoitotyöntekijän toimesta.

Palveluseteli on henkilökohtainen ja se tulee käyttää tietyn ajan sisällä. Huomioithan, että varatun ajan voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme potilaalta vastaanottomaksun.

Palvelusetelin käytön yhteydessä voit myös ostaa haluamiasi lisäpalveluita omakustanteisesti. Kelakorvattavista palveluista saat Kelan myöntämän sairausvakuutuskorvauksen suoraan Kelakorttia näyttämällä Pihlajalinnan toimipisteissä.

Ajanvaraus:
Aika varataan puhelimitse Pihlajalinna Tavastian, Dextran, Sellon tai Vantaan toimipisteeseen. Varaa aika Pihlajalinnan valtakunnallisesta ajanvarauksesta p. 010 312 010.

Pihlajalinna Dextra
Raumantie 1 a
00350 Helsinki

Pihlajalinna Tavastia
Urho Kekkosen katu 4-6 E 3. krs.
00100 Helsinki

Pihlajalinna Sello
Leppävaarankatu 7
02600 Espoo

Pihlajalinna Vantaa
Elannontie 5, 2 krs, 01510 Vantaa