Valinnanvapauskokeilu Hämeenlinna

HUOM. Hämeenlinnan valinnanvapauskokeilu päättyy 31.8.2019. Yksityisen palveluntuottajan valitsemisen mahdollisuus päättyy 30.6.2019. Kokeiluasiakkaat voivat käyttää valitsemansa yksityisen palveluntuottajan terveysasemapalveluja 31.8.2019 saakka. Kokeilun päättyessä asiakkaan hoito siirtyy takaisin julkiselle terveysasemalle 1.9.2019 alkaen. Lisätietoja ja ohjeita löydät Hämeenlinnan kaupungin sivuilta.

Pihlajalinna Tuulos (entinen Linnan Klinikan Tuulosen toimipiste) osallistuu Hämeenlinnan kaupungin valinnanvapauskokeiluun. Kokeilualueiksi on valittu Jukolan ja Lammi-Tuuloksen terveyskeskusalueiden asukkaat.

Kokeilu on käynnistynyt, ja se kestää vuoden 2019 loppupuolelle saakka. Pihlajalinna Tuulokseen listautunut asiakas maksaa kokeiluun kuuluvista palveluista saman verran kun alueensa terveyskeskuksessa asioidessaan.

Näin listaudut asiakkaaksi:

Listautuminen tapahtuu sähköistä palveluportalia käyttäen tai puhelimitse tai tulemalla paikan päälle.

Ajan varaaminen:

Valinnanvapauskokeilun asiakkailla on käytössä puhelinajanvaraus. Ajanvaraus tapahtuu joko puhelimitse tai paikan päällä asioidessa.

Ajanvaraus ja neuvonta:
puh. 03 625 7536

Mitä valinnanvapauden piiriin kuuluu

Valinnanvapauskokeilu sisältää julkiset perusterveydenhuollon palvelut, eli asiakas- ja palveluohjauksen, yleislääkärin, sairaanhoitajan ja psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotot, perustason sosiaalineuvonnan sekä perustason laboratorio- ja kuvantamistutkimukset.

Osoite ja aukioloajat

Kauppakeskus Tuulonen 1.krs,
Tuulosentie 1
14810 Tuulos

Aukioloajat:
ma - pe 8 - 16

Tärkeät linkit

Listaudu tästä
Kokeilun ehdot ja periaatteet
Usein kysytyt kysymykset
Palautelomake