Valinnanvapauskokeilu Tampere

Tampereen kaupungin valinnanvapauskokeilu päättyy 30.9.2019. Kiitämme kaikkia kokeiluun osallistuneita. Asiakkaat, jotka ovat itse valinneet terveysasemansa kokeilun jälkeiselle ajalle, hoidetaan valitsemallaan terveysasemalla 1.10. alkaen. Ne asiakkaat, jotka eivät ole itse valinneet uutta terveysasemaa, hoidetaan heidän osoitteensa mukaisella terveysasemalla. Osoitteen mukaisen terveysaseman voi tarkistaa täältä.

Lisätietoja saatte Tampereen kaupungin terveyspalvelujen neuvonnasta puh. 03 10023 tai Tampereen kaupungin nettisivuilta.

Tampereella kokeiluun pääsevät Annalan, Kaukajärven, Lukonmäen, Viialan ja Turtolan asukkaat (postinumero 33710) sekä Kissamaan ja Hakametsän asukkaat (postinumero 33530). Terveysasemaa saa Tampereen kokeilussa vaihtaa kolmen kuukauden välein. Lisätietoa Tampereen valinnanvapauskokeilusta löytyy osoitteesta www.tampere.fi/valinnanvapaus.

Näin listaudut asiakkaaksi:

Jos asut Annalan, Kaukajärven, Lukonmäen, Viialan ja Turtolan (postinumero 33710) tai Kissamaan ja Hakametsän alueella (postinumero 33530), on sinun mahdollista listautua eli rekisteröityä Pihlajalinnan Omatiimin asiakkaaksi osoitteessa www.tampere.fi/valinnanvapaus. Lomakkeen täyttäminen edellyttää tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Voit vaihtaa myös palveluntarjoajaa soittamalla terveyspalvelujen neuvontaan puh: 10023 (matkapuhelimesta soitettaessa 03 100 23) joka päivä klo 7-22 tai asioimalla joko Kaukajärven, Tammelakeskuksen tai Linnainmaan terveysasemalla.

Ajan varaaminen onnistuu soittamalla valinnanvapaushoitajan numeroon, puh. 050 451 3344. Iltaisin ja viikonloppuisin, valinnanvapauspalveluiden ollessa suljettuna voit hakeutua suoraan Acutan yhteispäivystykseen tai ottaa yhteyttä terveyspalveluiden neuvontaan, puh. 10023. Huom! Aikoja ei voi varata netistä eikä yleisestä ajanvarauksesta.

OP4 9695 valinnanvapaus

Mitä valinnanvapauden piiriin kuuluu?

Asiakkaaksi listautunut saa Pihlajalinna Koskiklinikan ja Pihlajalinna Kangasalan asemalta julkista perusterveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli lääkäri- ja sairaanhoitajavastaanotot sekä psykiatrisen sairaanhoitajan sekä sosiaaliohjaajan ja fysioterapeutin vastaanottopalvelut. Vastaanoton yhteydessä tehtävät laboratoriopikatestit sekä peruskuvantamispalvelut kuuluvat myös valinnanvapauden piiriin. Pihlajalinna Kangasalla on mahdollista saada hoitaja- ja lääkäripalveluita ajanvarauksella kiireellistä hoitoa vaativissa asioissa.

Lääkäriasemien sijainti, yhteystiedot ja aukioloajat:

Pihlajalinnan Omatiimi palvelee sinua kahdessa toimipisteessä. Ajan varaaminen onnistuu soittamalla valinnanvapaushoitajan numeroon, puh. 050 451 3344. Iltaisin ja viikonloppuisin, valinnanvapauspalveluiden ollessa suljettuna voit hakeutua suoraan Acutan yhteispäivystykseen tai ottaa yhteyttä terveyspalveluiden neuvontaan puh: 10023 (matkapuhelimesta soitettaessa 03 100 23).

Pihlajalinna Koskiklinikka

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere
puh: 050 451 3344
Valinnanvapauspalvelut avoinna: Arkisin klo 8-17 (1.6.-30.9.2019 arkisin klo 8-16)

Näin tulet meille Pihlajalinna Koskiklinikalle:

Pihlajalinna Koskiklinikka sijaitsee Tampereen keskustassa Koskikeskuksen kauppakeskuksessa. Osoite on Hatanpään valtatie 1. Koskikeskuksen pohjakerroksesta löytyy maksullinen parkkihalli. Linja-autoasemalta on Koskiklinikalle 5 minuutin kävelymatka ja Keskustorilta 10 minuutin kävelymatka. Valinnanvapaushoitajan ja -lääkärin löydät Koskiklinikalta 3. kerroksesta.

Henkilökunta, Pihlajalinna Koskiklinikka:

Erika Wathen 1 150x150 palveluvastaava Erika Wathen

Silja Norja 1 150x150 lääkäri Silja Norja

Sairaanhoitajat Jenna Kurkipuro ja Terhi Kivipensas
Sosiaaliohjaaja Sirkka Viiala
Psykiatrinen sairaanhoitaja Satu Rantanen
Fysioterapeutti Jukka Lehtonen

Pihlajalinna Kangasala

Kaarninkuja 3, 36220 Kangasala
puh: 050 451 3344
Avoinna: Arkisin klo 9-15 (vain kiireelliset potilaat ajanvarauksella), kiireetöntä hoitoa vaativat sekä ilman ajanvarausta saapuvat asiakkaat hoidetaan Pihlajalinna Koskiklinikalla arkisin klo 8-17 (1.6.-30.9.2019 arkisin klo 8-16).

Näin tulet meille Pihlajalinna Kangasalaan:

Kangasalan Pihlajalinna sijaitsee Kangasalan Lentolassa, Kaarninkuja 3. Autolla ajo pihaan Kangasalantieltä, Lentolan liikenneympyrästä, Mämmisuontien kautta, Teboilin kylmäaseman takaa. Pihassa on reilusti ilmaisia parkkipaikkoja. Pääoven eteen pääsee autolla. Tampereelta on hyvät linja-autoyhteydet Kangasalalle. Tampereen kaupunkiliikenteen linjojen 40 ja 42 pysäkit (Tampereelta tullessa Mämmisuon pysäkki, Tampereelle mennessä Lentolankuja) sijaitsevat suoraan lääkäriasemamme edessä, Kangasalantien varressa. Lisäksi pysäkeillä pysähtyvät myös Luopioisten Linjan ja Helmikkalan Liikenteen vuorot.

Henkilökunta, Pihlajalinna Kangasala:

Fysioterapeutti Jukka Lehtonen
Sairaanhoitaja Hanna-Mari Räsänen
Päivystysasiakkaat: lääkäri Kati Domonyi-Kuusinen ja lääkäri Sakari Korhonen