Ajankohtaista

Pihlajalinnan edut työterveyshuollon asiakkaille

Tarjoukset ovat voimassa vuoden 2018 loppuun.

Sairaalan edut

Kaikki leikkaukset ja toimenpiteet -10%

Suonikohjujen esitutkimus 140 €. Ultraäänitutkimuksen avulla selvitetään hoidon tarve ja suunnitellaan suonikohjutoimenpide. Tutkimuksen normaalihinta noin 450 €. Tutkimuksesta saa lisäksi vielä Kela-korvauksen.

Silmien laserleikkaus 990 €/silmä. Normaalihinta WaveLight® Femto Lasik –taittovirheleikkaukselle 1875 €/silmä. Tarjous on voimassa Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa. Hintaan sisältyy esitutkimus sekä 1 ja 6 kuukauden jälkitarkastukset.

Veitsetön silmien linssileikkaus laserilla -20%. Normaalihinta linssivalinnasta riippuen 2400–2600 €/silmä. Leikkaushinnat sisältävät esitutkimuksen. LenSx®-laserin tarjous on voimassa Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa.

Hammasklinikan edut

Maksuton hammaslääkärin tarkastus vuosittain (mahdolliset röntgenkuvat ovat maksullisia ja veloitetaan hammasklinikan hinnaston mukaisesti)

Kaikista suuhygienistipalveluista 25% alennus

Ilmoitathan ajanvarauksen yhteydessä, että olet Pihlajalinnan työterveyshuollon asiakas.

Sairaalat: Helsinki, Joensuu, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku
Ajanvaraus verkossa tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Hammasklinikat:
Espoo
Helsinki: Ala-Malmi, Munkkivuori ja Stockmann
Jyväskylä
Levi
Seinäjoki
Tampere

iStock-527884296

Työterveyslääkärin vastaanotolle puhelimella

Työterveyslääkärin vastaanotto puhelimessasi - avoinna 7-23 vuoden jokaisena päivänä!

Pihlajalinna Etälääkäripalvelu on yrityksesi henkilöstölle suunnattu helppokäyttöinen sovellus, jonka voi ladata App Storesta tai Google Play:sta.

Etävastaanotolla voi hoitaa monenlaisia akuutteja vaivoja, kuten virtsatietulehduksia, ylähengitystieinfektioita, silmätulehduksia ja ihottumia. Etävastaanotolla voidaan määrätä lääkkeitä, tehdä lähete jatkotutkimuksiin tai kirjoittaa lyhyt sairasloma.

Palvelu on Kela-korvattavaa sairaudenhoitoa. Keskimääräinen hinta vastaanotolle 50 %:n Kela-korvauksen jälkeen on noin 23 euroa. Palvelusta ei aiheudu mitään muita kuluja. Laskutus tapahtuu normaalilla työterveyslaskulla.

Pihlajalinna etälääkäripalvelun käyttöönottaminen tarkoittaa sitä, että mikäli yrityksenne on Pihlajalinna Työterveyspalveluiden asiakas, hyväksytte palvelun käyttöönoton henkilöstöllenne ohessa tämän linkin kautta. Hyväksymisenne jälkeen aktivoimme palvelun henkilöstöllenne.

Kiinnostuitko? Kysy lisää etävastaanotosta omalta työterveystiimiltäsi.

Pirkanmaan asiakastilaisuutta vietettiin aurinkoisessa säässä

Pihlajalinna oli näkyvästi mukana heinäkuun lopussa Tampereella vietetyssä kansainvälisessä tennisturnauksessa Tampere Openissa. Säät suosivat finaaliviikonlopun alkajaisiksi järjestettyä asiakastilaisuuttamme ja tennislegendat Jarkko Nieminen sekä turnauksen johtaja Veli Paloheimo kertoivat lajikuulumisia yritysvieraillemme.

Valmiit-1494

Katso lisää asiakastilaisuuden kuvia tästä.

Kaipaavatko yrityksesi henkilöstön ensiaputaidot päivittämistä?

Ensiapukurssimme antavat valmiudet ensiavun perustaitoihin, valmiuksiin, jotka jokaisella pitäisi olla hallinnassa niin työssä kuin vapaa-aikana. Työpaikkojen ensiapukoulutuksen tavoitteena on edistää ensiaputaitoa, ehkäistä tapaturmia sekä yleisesti lisätä työntekijöiden terveystietoutta.

Kursseillamme huomioimme erityisesti työpaikan ensiapuvalmiuden vaatimuksia ja erityistarpeita. Koulutus tukee terveyden edistämisen lisäksi tapaturmariskien tunnistamista ja hallintaa.

Ovatko henkilöstönne ensiaputaidot ajan tasalla?

Järjestämme syksyllä ensiapukursseja asiakkaillemme kampanjahintaan 75,00 €/hlö. Neljän tunnin koulutuspaketti sisältää yksilöllisen ohjauksen, harjoituksissa käytettävät materiaalit sekä työpaikan ja SPR:n ensiapukoulutettujen rekisteriin pääsemisen. Ryhmäkoko on enintään 15 henkilöä.

Kurssi antaa valmiudet ensiavun perustaitoihin, valmiuksiin, jotka jokaisella pitäisi olla hallinnassa niin työssä kuin vapaa-aikana. Kursseillamme huomioimme erityisesti työpaikan ensiapuvalmiuden vaatimuksia ja erityistarpeita. Hätäensiapukurssi on voimassa kolme vuotta ja se sopii myös ensiavun kertauskurssiksi, jolla voi kerrata voimassaolevan ensiavun perus- tai jatkokurssin. Kurssille voi osallistua myös ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta.

Järjestämme ensiapukursseja asiakkaillemme tarpeiden mukaan. Kurssivalikoimissamme on 4 tunnin hätä ja –ensiavun kertauskursseista 16 tunnin EA 1 perus- ja EA 2 -jatkokursseihin. Kurssit sisältävät yksilöllisen ohjauksen, harjoituksissa käytettävät materiaalit sekä työpaikan ja SPR:n ensiapukoulutettujen rekisteriin pääsemisen. Ryhmäkoko on enintään 15 henkilöä.

Kurssihinnat:
Ensiavun kertauskurssi (4 tuntia): 756,00 € + ALV
Hätäensiapu (8 tuntia): 1 060 € + ALV
Ensiavun peruskurssi EA1 (16 tuntia): 1 490 € + ALV

Ensiapukurssit ovat voimassa kolme vuotta. Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta.

Järjestämme alueittain asiakkaillemme myös avoimia ensiapukursseja, joihin voitte ilmoittautua alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.
Ensiavun kertauskurssi (4 tuntia): 80,00 € + ALV
Hätäensiapu (8 tuntia): 110 € + ALV
Ensiavun peruskurssi EA1 (16 tuntia): 150 € + ALV

Hinnat sisältävät opetuksen, yksilöllisen ohjauksen, harjoituksissa käytettävät materiaalit sekä työpaikan ja SPR:n ensiapukoulutettujen rekisteriin pääsemisen. Ryhmäkoko on enintään 15 henkilöä. Kurssi vaatii toteutuakseen vähintään 10 henkilöä.

Lisätietoja:
Elisa Lehtinen
elisa.lehtinen@pihlajalinna.fi
Suomen Punaisen Ristin ensiavun ja terveystiedon kouluttaja (ETK), jonka pohjakoulutuksena on sairaanhoitajan tai terveyden/työterveyshoitajan tutkinto.

Kurssisisältö ja kouluttaja (ETK) täyttävät Kela:n edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta.
Ilmoittaudu tästä.

Sitovat ilmoittautumiset viikko ennen kurssin alkua.