Kaipaavatko yrityksesi henkilöstön ensiaputaidot päivittämistä?

Ensiavun perustaidot ja valmius pitäisi olla jokaisella hallinnassa niin työssä kuin vapaa-aikana. Työpaikkojen ensiapukoulutuksen tavoitteena on edistää ensiaputaitoa, ehkäistä tapaturmia sekä yleisesti lisätä työntekijöiden terveystietoutta.

Kursseillamme huomioimme erityisesti työpaikan ensiapuvalmiuden vaatimuksia ja erityistarpeita. Koulutus tukee terveyden edistämisen lisäksi tapaturmariskien tunnistamista ja hallintaa.

Ovatko henkilöstönne ensiaputaidot ajan tasalla?

Järjestämme ensiapukursseja asiakkaillemme kampanjahintaan 75,00 €/hlö. Neljän tunnin koulutuspaketti sisältää yksilöllisen ohjauksen, harjoituksissa käytettävät materiaalit sekä työpaikan ja SPR:n ensiapukoulutettujen rekisteriin pääsemisen. Ryhmäkoko on enintään 15 henkilöä.

Kurssi antaa valmiudet ensiavun perustaitoihin, valmiuksiin, jotka jokaisella pitäisi olla hallinnassa niin työssä kuin vapaa-aikana. Kursseillamme huomioimme erityisesti työpaikan ensiapuvalmiuden vaatimuksia ja erityistarpeita. Hätäensiapukurssi on voimassa kolme vuotta ja se sopii myös ensiavun kertauskurssiksi, jolla voi kerrata voimassaolevan ensiavun perus- tai jatkokurssin. Kurssille voi osallistua myös ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta.

Järjestämme ensiapukursseja asiakkaillemme tarpeiden mukaan. Kurssivalikoimissamme on 4 tunnin hätä ja –ensiavun kertauskursseista 16 tunnin EA 1 perus- ja EA 2 -jatkokursseihin. Kurssit sisältävät yksilöllisen ohjauksen, harjoituksissa käytettävät materiaalit sekä työpaikan rekisteriin pääsemisen. Ryhmäkoko on enintään 15 henkilöä.

Kurssihinnat:
Ensiavun kertauskurssi (4 tuntia): 756,00 € + ALV
Hätäensiapu (8 tuntia): 1 060 € + ALV
Ensiavun peruskurssi EA1 (16 tuntia): 1 490 € + ALV

Ensiapukurssit ovat voimassa kolme vuotta. Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta.

Järjestämme alueittain asiakkaillemme myös avoimia ensiapukursseja, joihin voitte ilmoittautua alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.
Ensiavun kertauskurssi (4 tuntia): 80,00 € + ALV
Hätäensiapu (8 tuntia): 110 € + ALV
Ensiavun peruskurssi EA1 (16 tuntia): 150 € + ALV

Hinnat sisältävät opetuksen, yksilöllisen ohjauksen, harjoituksissa käytettävät materiaalit sekä työpaikan rekisteriin pääsemisen. Ryhmäkoko on enintään 15 henkilöä. Kurssi vaatii toteutuakseen vähintään 10 henkilöä.

Lisätietoja:
Kysy ensiapukursseista omalta työterveyshoitajaltasi.

Kurssisisältö ja kouluttaja (ETK) täyttävät Kela:n edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta

Ilmoittaudu tästä

Sitovat ilmoittautumiset viikko ennen kurssin alkua.