Pienyritysten esimiesfoorumi

iStock-541975802 levea
Pienyritysten johtajat tai yksityisyrittäjät kantavat usein yksin vastuun yrityksen toiminnasta ja joutuvat yleensä yksin ratkaisemaan johtamiseen liittyviä haasteita. Haluamme yhdistää voimamme ja kutsumme sinut mukaan pienyritysten esimiesfoorumiin. Tavoitteena on työterveyden asiantuntijoiden johdolla, keskustella ja jakaa ajatuksia johtamiseen liittyvistä haasteista muiden vastaavassa tilanteessa olevien johtajien ja esimiesten kanssa.

Käsiteltävät aiheet liittyvät henkiseen hyvinvointiin, jaksamiseen, stressin käsittelyyn sekä johtamiseen. Tarkemmat sisällöt määrittyvät osallistujien kiinnostuksen mukaan. Keskustelussa painottuu vertaistuki, mutta ryhmän organisaatiopsykologi ja työterveyshoitaja toimivat konsultointiapuna ja tuovat esille ammattilaisten näkökulman. Esimiesfoorumi tarjoaa lisäksi loistavat mahdollisuudet verkostoitua muiden oman alueesi pienyritysten johtajien kanssa.

Esimiesfoorumin

  • osallistuja voi olla pienyrityksen johtaja, yksityisyrittäjä tai alle 20 hengen yritysten esimies
  • tapaamisia järjestetään kerran kuukaudessa, yhteensä 5 puolentoista tunnin tapaamista
  • ryhmään kuuluu työterveyshoitaja ja työterveyspsykologi sekä 10 osallistujaa
  • hinta on 450 € + alv / osallistuja

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä suoraan omaan työterveyshoitajaasi tai Pihlajalinnan työterveyden hoitajapuhelimeen 010 312 011. Tervetuloa!