Administer-konserni - Pihlajalinnan valtakunnallinen työterveyden kumppani

Administer-konserni on suomalainen sähköisen taloushallinnon suunnannäyttäjä ja yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Konserni työllistää Suomessa noin 600 henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaista. Pihlajalinna tekee valtakunnallista tiivistä työterveyden yhteistyötä Administerin, Adnerin ja Sillan kanssa. Yhteistyön painopiste on ennakoivissa työterveyden palveluissa.

”Administer on asiakkaidensa aito kumppani. Odotamme omilta palveluntoimittajiltamme aktiivisuutta, kehityshakuisuutta ja liiketoimintaympäristömme ymmärrystä. Pihlajalinnan kanssa olemme tehneet pitkään hyvää yhteistyötä ja laajentaneet sekä hioneet yhteistyömallejamme kuhunkin tilanteeseemme sopiviksi. Henkilöstömme arvostaa työterveyspalveluita. Pihlajalinnan kasvun myötä uskomme, että yhteistyön on mahdollista edelleen syventyä ja laajentua”, Administer konsernin henkilöstöjohtaja Outi Tenhola-Matilainen kommentoi.

”Administer-konserni panostaa ennaltaehkäiseviin työterveyspalveluihin ja työkykyriskien hallintaan. Nämä ovat myös Pihlajalinnan työterveyspalvelujen painopistealueita. Yhteistyömme on välitöntä, eteenpäin katsovaa ja ratkaisukeskeistä”, sanoo Pihlajalinnan työterveyspalvelujen suurasiakkuuspäällikkö Eija Seppänen.