20 %:n alennus etälääkärin vastaanotosta

Kanta-asiakkaana saat 20 %:n alennuksen kaikista Pihlajalinna Terveyssovelluksen etälääkärivastaanotoista. Alennus on automaattisesti voimassa sovelluksessa sen jälkeen, kun olet liittynyt Pihlajalinnan asiakkuusohjelmaan.

Pihlajalinnan lääkärin etävastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä

Sovelluksella pääset keskustelemaan chatissa tai videoyhteydellä lääkärin kanssa ilman ajanvarausta alle minuutissa. Etävastaanotolla voidaan hoitaa monenlaisia akuutteja vaivoja, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista. Lääkäri voi myös määrätä lääkkeitä, uusia reseptisi, tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin tai kirjoittaa lyhyen sairausloman. Sovelluksessa pysyvät lisäksi tallessa aiemmat käyntisi, laboratoriotuloksesi, sairauslomatodistuksesi ja sähköiset reseptisi.

Lue lisää Pihlajalinna Terveyssovelluksesta.

Hyödynnä alennus etälääkärikäynteihisi näin

  • Alennettu hinta on voimassa sovelluksessa, kun olet liittynyt kanta-asiakkaaksi. Jos et ole vielä kanta-asiakas, liity asiakkuusohjelmaan Oma Pihlajalinna -palvelussa ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla. Sen jälkeen alennus on voimassa mobiilisovelluksessa.
  • Lataa sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta.
  • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  • Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla jatkossa kirjaudut palveluun.
  • Nyt olet valmis aloittamaan etävastaanottokäyntisi.

Katso ohjevideo Pihlajalinna Terveyssovelluksen ja etälääkärin lataamiseen ja käyttöön

Lataa lääkäri puhelimeesi

Lataa sovellus ilmaiseksi iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Google Playsta.
sovelluskaupat


Tarjous on voimassa 30.9.2021 asti asiakkuusohjelmaan liittyneille. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Etu koskee ainoastaan yksityisasiakkaiden etävastaanottokäyntejä.