Häme

Täältä löydät Hämeessä voimassa olevat kanta-asiakkaiden edut. Etujen saatavuus voi vaihdella toimipisteittäin. Toimipisteiden ajankohtaiset kuulumiset ja tapahtumat löydät Ajankohtaista-osiosta.

40%:n alennus toimistomaksusta

Saat edun käydessäsi lääkärin vastaanotolla. Alennus annetaan kassalla maksun yhteydessä. Normalihinta 19,90 €, alennettuna 11,94 €.

Ajoterveystarkastus 84€

Kanta-asiakkaille normaali 84 €, laajennettu 102 €. (norm. 104–127 €)

Onko ajokorttisi voimassaolo päättymässä? Tarvitset sen uusimiseksi lääkärinlausunnon. Meiltä saat lausunnon helposti yhdellä käynnillä. Hinta sisältää yleislääkärin tekemän terveystarkastuksen, lausunnon sekä toimisto- ja kantamaksun.

Ajokortin hankkimiseen ja uusimiseen tarvitaan liitteeksi ajokorttitarkastuksesta saatava lääkärintodistus. Tarkastuksessa lääkäri tutkii muun muassa näön ja kuulon, mittaa verenpaineen sekä arvioi yleisen terveydentilan. Ajokorttitarkastuksen tekee yleislääkäri. Mikäli tarvitaan tarkempi selvitys mahdollisesta sairaudesta, ohjaa yleislääkäri erikoislääkärin vastaanotolle.

Tarkista Trafi:n sivuilta ajantasainen tieto siitä, tarvitsetko laajan vai normaalin lääkärintodistuksen.

Trafi.fi: Ajokortin uudistaminen

Ajoterveystarkastus sisältää yleislääkärin 20 minuutin pituisen vastaanottokäynnin ja lääkärinlausunnon. Laaja ajoterveystarkastus sisältää 30 minuutin pituisen vastaanottokäynnin ja laajennetun lääkärinlausunnon.

Varaa ajoterveystarkastus lääkärinlausuntoa varten, jos kuulut seuraavaan ryhmään:

  • 45 vuotta tai yli (ryhmä 2 eli C- ja D-kortit)

Varaa laaja ajoterveystarkastus laajennettua lääkärinlausuntoa varten, jos kuulut johonkin seuraavista ryhmistä:

  • 70 vuotta tai yli (ryhmä 1 eli A- ja B-kortit)
  • 68 vuotta tai yli (ryhmä 2 eli C- ja D-kortit)

Ajanvaraus
Voit varata verkosta ajan normaaliin ajoterveystarkastukseen. Varaa lääkäriltä ajanvarauksesta 20 minuutin pituinen aika. Voit varata ajan normaaliin ajoterveystarkastukseen myös puhelimitse numerosta 010 312 010. Jos olet tulossa laajaan ajoterveystarkastukseen, varaa aika aina puhelimitse.

Etu on voimassa kanta-asiakkaille 1.12.2019-28.2.2020 Pihlajalinna Hämeenlinnassa ja Lopella. Liity Pihlajalinnan kanta-asiakkaaksi.

D-vitamiini- ja rauta-arvojen mittaus 59 €

D-vitamiinin ja rauta-arvojen mittaus 59 € (norm. 123,30 €). Hinta sisältää toimistomaksun.

Viekö pimeä vuodenaika voimat? Testejä suositellaan kaikille, joita d-vitamiinin ja raudan riittävä saanti askarruttaa. Tarkastus havaitsee mahdolliset puutteet.

Sisältö:
• D-vitamiini (S–D-25)
• Ferritiini (S–Ferrit)
Ferritiini on raudan ja valkuaisaineen (apoferritiinin) muodostama raudan imeytymis- ja varastoitumismuoto. Ferritiinimääritystä käytetään etenkin epäiltäessä raudanpuuteanemiaa muuten terveellä henkilöllä.

Ajanvaraus:
Varaa aika soittamalla ajanvaraukseen numeroon 010 312 010. Et tarvitse erillistä lääkärin lähetettä.

Tutkimukseen ei tarvitse valmistautua, mutta saavu näytteenottoon riittävän ajoissa, jotta ehdit istua 15 minuutin ajan rauhassa. Näin verenkierto tasaantuu näytteenottoa varten. Ilmoittaudu toimipisteessä paikan päälle saapuessasi. Kerrothan laboratorioon saapuessasi ottavasi d-vitamiinin ja rauta-arvojen kampanjamittauksen.

Voit katsoa itse tulokset Oma Pihlajalinna -palvelusta tai varata ajan tulosten läpikäyntiin lääkärille (ei sisälly kampanja-hintaan).

Etu on voimassa kanta-asiakkaille 1.12.2019-28.2.2020 Pihlajalinna Hämeenlinnassa ja Lopella. Liity Pihlajalinnan kanta-asiakkaaksi.

Haluatko ostaa lahjaksi? Tutustu lahjakorttivaihtoehtoon.

Hämeessä palvelemme sinua seuraavilla paikkakunnilla: