Uusimaa

Täältä löydät Uudellamaalla voimassa olevat kanta-asiakkaiden edut. Etujen saatavuus voi vaihdella toimipisteittäin. Toimipisteiden ajankohtaiset kuulumiset ja tapahtumat löydät Ajankohtaista-osiosta.

Hepatiitti A – ja B – yhdistelmärokote (Twinrix) aikuiset 85 €, lapset 65 €

Rokote suojaa sekä hepatiitti A- että hepatiitti B -viruksen aiheuttamilta maksatulehduksilta. Hinta sisältää rokotteen, hoitotyöntekijän rokotusvastaanottokäynnin (rokotuksen) sekä toimisto- ja kantamaksun. Norm. 98,75 € ja 83,98 €.

Varaa aika verkkoajanvarauksestamme ja puhelimitse suoraan toimipisteestä.

Hammastarjous: Toinen keraaminen täyte – 50 % samalla kertaa laitettuna

Keraamisella täytellä saat vioittuneeseen hampaaseen uuden, täysin omaasi vastaavan keraamisen paikan tai pinnan nopeasti yhdellä hoitokäynnillä. Hammastarjous: Toinen keraaminen täyte – 50 % samalla kertaa laitettuna. Tarjous koskee keraamista täytettä paikan päällä tehtynä käyttäen CAD/CAM-tekniikkaa (ei koske hammaslaboratoriossa valmistetut kruunut ja täytteet). Norm. 566-650 €.

Lue lisää hampaiden paikkauksesta.

Tarjous on voimassa kaikissa Pihlajalinnan Uudenmaan Hammasklinikoissa.
Varaa aika puhelimitse suoraan toimipisteestä.

Karvanpoisto laserilla, ensimmäinen hoitokerta – 20 %

Karvanpoisto laserilla on pysyvä ratkaisu, joka poistaa myös karvan kasvuun liittyvät ongelmat, kuten karvatupen tulehdukset, ihonäpyt ja ihon värihäiriöt. Norm. 73-680 €. Lue lisää karvanpoistosta. Tarjous on voimassa vain Pihlajalinna Laser Tilkassa.

Varaa maksuton karvanpoiston konsultaatio laserhoitajalle numerosta 010 312 110 tai verkkoajanvarauksestamme.

Juvederm Volite – syväkosteuttava hoito 550 €

Juvederm Volite –tehohoito (2 ml) syväkosteuttaa, kirkastaa, heleyttää ja kohottaa ihoa. Hennot juonteet tasoittuvat ja iho voi paremmin. Hoito sopii kaiken ikäisille ihon kosteuttavana talvihoitona. Norm. 710 €. Lue lisää hoidosta täältä.

Tarjous on voimassa vain Pihlajalinna Stockmann Iho & Estetiikan toimipisteessä Stockmannin 7.kerroksessa.

Varaa aika verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse 010 312 110.

Silmien laserleikkaus – eroon silmälaseista! 990 €/silmä

Tarjous sisältää esitutkimuksen sekä 1 kk ja 6 kk jälkitarkastukset. Normaalihinta WaveLight® Femto Lasik –taittovirheleikkaukselle 1590 € / silmä. Lue lisää silmien laserleikkauksesta tästä. Tarjous on voimassa vain Pihlajalinna Laser Tilkassa.

Voit lähettää kysymyksiä ja ajatuksiasi silmän taittovirheleikkauksista suoraan optikoille sähköpostitse optikko@pihlajalinna.fi tai varaa aika ilmaiseen optikon esitutkimukseen

Kaikki edut ovat voimassa 3.12.19–28.2.2020. Tarkista saatavuus toimipisteestä.

Liity Pihlajalinnan kanta-asiakkaaksi!

Uudellamaalla palvelemme sinua seuraavissa toimipisteissä: