Suonikohjuhoidon esitutkimus 122 €

Ultraäänitutkimuksen avulla selvitetään hoidon tarve ja suunnitellaan suonikohjutoimenpide. Samalla varmistetaan, ettei laskimoissa ole tukoksia. Ultraäänen avulla löydetään sellaisetkin suonikohjut, jotka eivät näy päällepäin. Tutkimuksen normaalihinta 236 €. Tutkimuksesta saa lisäksi vielä Kela-korvauksen.

Suonikohjut ovat yleinen vaiva. Jopa neljällä viidestä työikäisestä on lieviä suonikohjuja. Suonikohjuista kärsivät kaikenikäiset, mutta niitä on erityisesti yli 40-vuotiailla naisilla.

Suonikohjujen oireita ovat usein särky, turvotus, paineentunne, väsymys, kutina ja suonenveto. Aina suonikohjuja ei huomaa silmin, koska niitä voi olla myös syvemmällä ihonalaiskudoksessa.

Lue lisää suonikohjuista ja suonikohjuhoidon esitutkimuksesta

Ajanvaraus
Meillä Pihlajalinnassa ultraäänitutkimukseen voi varata ajan suoraan ilman erillistä vastaanottokäyntiä tai lähetettä. Varaa aika Pihlajalinna Laser Tilkkaan verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 110.


Tarjous on voimassa Pihlajalinna Laser Tilkassa 31.5.2020 asti asiakkuusohjelmaan liittyneille. Ei voi yhdistää muihin etuihin.