Suonikohjuhoidon esitutkimus 122 €

Suonikohjujen esitutkimuksen avulla selvitetään jalkojen syvien ja pinnallisten laskimoiden tila. Samalla varmistetaan, ettei laskimoissa ole tukoksia. Ultraäänen avulla löydetään sellaisetkin suonikohjut, jotka eivät näy päällepäin. Tutkimuksen normaalihinta 236 €.

Suonikohjut ovat yleinen vaiva. Jopa neljällä viidestä työikäisestä on lieviä suonikohjuja. Suonikohjuista kärsivät kaikenikäiset, mutta niitä on erityisesti yli 40-vuotiailla naisilla.

Suonikohjujen oireita ovat usein särky, turvotus, paineentunne, väsymys, kutina ja suonenveto. Aina suonikohjuja ei huomaa silmin, koska niitä voi olla myös syvemmällä ihonalaiskudoksessa.

Esitutkimuksessa ultraäänen tuloksista piirretään laskimokartta, jonka avulla nähdään viallisten laskimoiden sijainti ja lukumäärä. Hoitomuoto valitaan kartan tulosten mukaisesti. Samalla voidaan antaa hoidon kustannusarvio.

Lue lisää suonikohjuista ja suonikohjuhoidon esitutkimuksesta.

Ajanvaraus

Varaa aika ultraäänitutkimukseen suoraan ilman erillistä vastaanottokäyntiä tai lähetettä verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 110.


Tarjous on voimassa Pihlajalinna Laser Tilkassa 31.5.2021 asti asiakkuusohjelmaan liittyneille. Ei voi yhdistää muihin etuihin.