FirstBeat-hyvinvointianalyysi 199 €

Firstbeat-analyysilla voit selvittää, palaudutko ja lepäätkö riittävästi. Opit myös, mikä helpottaa arjessasi jaksamista. Sisältää analyysin, yksilöllisen palautteen ja jatkosuunnitelman. Norm. 249 €

Firstbeat-menetelmällä saadaan kerättyä tietoa kehon kuormittumisesta ja palautumisesta työssä, levossa ja vapaa-ajalla. Ympärivuorokautiseen sykeanalyysiin perustuva menetelmä kertoo elintapoihin ja elämänhallintaan liittyviä riskeistä. Mittaus kestää kolme vuorokautta, ja se tehdään rintakehän ympärille kiinnitettävän laitteen avulla.

Tulokset käydään läpi Pihlajalinnassa fysioterapian ammattilaisen kanssa puhelimitse. Hänellä on laaja-alainen näkemys ihmisen terveyteen. Jos analyysissa käy ilmi esimerkiksi opastuksen tai tarkempien tutkimusten tarve, ne onnistuvat helposti Pihlajalinnassa.

Tilausohjeet
Lähetä yhteydenottopyyntö tästä, ja Pihlajalinnan Firstbeat-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä. Firstbeat-hyvinvointianalyysi on saatavilla valtakunnallisesti: laite lähetetään sinulle postitse ja tulosten läpikäynti hoituu etänä.

Tarjous on voimassa 31.5.2021 asti Pihlajalinnan kanta-asiakkaille.
Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarkista palvelun saatavuus toimipisteestäsi.