Forever-vuosikortti

Treenaa Foreverin kuntosaleilla huokeaan hintaan. Premium-salin vuosikortti 399 € (norm. 936–1 144 €), Lite-salin vuosikortti 199 € (norm. 229–299 €). Sisältää kuntosalin vapaan käytön 12 kk ostopäivästä alkaen.

Foreverin hyvin varustelluilla kuntosaleilla on uusimmat laitteet ja välineet, jotka tukevat harjoittelua – olitpa vasta-alkaja tai tottuneempi treenaaja. Foreverin saleilla jokaisen on helppoa ja turvallista aloittaa kuntosaliharjoittelu aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta.

Premium-salit on varustettu markkinoiden tunnetuimmilla kuntosalilaitteilla, kuten Star Track, Techno Gym ja Gym80. Halutessasi käytössäsi ovat lisähintaan ryhmäliikuntatunnit sekä laajat ammattilaisten tukemat henkilökohtaiset palvelut.

Lite-salit ovat laadukkaita ja monipuolisia kuntosaleja niille, jotka haluavat treenata mukavassa ympäristössä fiksuun hintaan.

Katso salien sijainnit Foreverin sivuilta.

Alennuskausi alkaa siitä päivästä, jolloin asiakas maksaa vuosikortin. Vuosikorttiin ei sisälly ryhmäliikuntatunteja tai muita palveluita.

Tilausohjeet

Tilaa vuosikortti verkkolomakkeella. Edun tilaamisen jälkeen saat laskun sekä ohjeet kortin noutamisesta valitsemasi toimipisteen asiakaspalvelusta.

Hyviä treenihetkiä!