Fustra-testitunti

10 € kanta-asiakkaille

Fustra on palkittu harjoitusmuoto, joka avaa lihaskireyksiä ja korjaa kehon virheasentoja. Fustra-tunti sisältää 60 minuutin yksilöohjauksen valmentajan kanssa Forever-liikuntakeskuksessa. Norm. 89 €

Onko sinulla lihaskireyksiä tai tuntuuko keho olevan epätasapainossa? Kärsitkö ylipainosta ja siihen liittyvistä vaivoista?

Fustra on harjoitusmuoto, joka sopii erityisesti niska-hartiaongelmaisille, painoa pudottaville sekä kuntosaliharjoittelua aloitteleville. Fustra vähentää selkärangan ja nivelten rasitusta, parantaa ryhtiä, vahvistaa keskivartaloa. UKK-instituutti on tutkinut Fustran vaikutuksia ja todennut harjoittelun vaikuttavan merkittävästi niska- ja hartiaseudun kipuun, säännöllisyyteen ja rasittuneisuuden tunteeseen.

Voit tutustua Fustraan yksilöohjauksessa valmentajan kanssa. Fustra-tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskireyksien avaamisesta, ryhtiä ylläpitävien lihasten vahvistamisesta sekä core-osiosta eli keskivartalon syvien lihasten vahvistamisesta.

Fustra-tunnin kesto on 60 minuuttia. Ohjaus tapahtuu Forever-liikuntakeskuksessa. Katso Foreverin toimipisteet.

Ajanvaraus
Varaa aika Foreverin nettisivuilta.

Tarjous on voimassa 28.2.2019 asti Pihlajalinnan kanta-asiakkaille. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin, ja palvelua tarjotaan tarjoushinnalla uusille Fustra-asiakkaille. Jos olet käynyt kokeilemassa Fustraa aiemmin mutta sinulla ei ole voimassaolevaa Fustra-pakettia, voit hyödyntää edun.