Matkailijan rokotus

Hoitajan vastaanotolla -20 % kanta-asiakkaille

Suunnitteletko lomareissua ulkomaille? Pysy terveenä matkalla! Alennus hoitajan vastaanotosta (norm. 40–90 €). Emme veloita toimistomaksua. Hintaan lisätään rokoteaineen hinta. Katso hinnat kohdasta rokotteiden hinnat.

Rokotushoitajan vastaanotolle on hyvä tulla hyvissä ajoin eli viimeistään kuukautta ennen matkan alkua. Vastaanotolle kannattaa tulla, vaikka matkaan olisi vähemmän kuin kuukausi, sillä vaillinainenkin rokotussuoja on parempi kuin ei suojaa ollenkaan. Ota mukaasi aiemmat rokotustiedot; passia ei tarvita.

Muistathan myös, että osa rokotteista tarvitsee tehosteen, eli yksi rokotuskerta ei välttämättä riitä. Tarkista tarvitsemasi rokotteen tehostuskertojen määrä alta kohdasta tietoa matkailijan rokotteista.

Saat tietoa matkailijan rokotteista myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Matkailijan terveysoppaasta.

Ajanvaraus

Pääset vastaanotolle varaamalla ajan puhelimitse numerosta 010 312 010.

Voit varata ajan myös verkosta, jos olet tulossa MPR-, hepatiitti-, jäykkäkouristus-, kurkkumätä- tai hinkuyskärokotuksen. Huomioi verkkoajanvarauksessa seuraavat asiat:

  • Jos tarvitset yksi tai kaksi rokotusta, varaa vapaina olevista ajoista yksi 15 tai 20 minuutin aika.
  • Jos tarvitset useamman rokotuksen, matkasi suuntautuu kauas tai matkustat kohteeseen ensimmäistä kertaa, varaa aikoja peräkkäin 30 tai 40 minuutin ajaksi.

Jos varaat mitä tahansa rokotusaikaa alle 15-vuotiaalle, tulee ajanvaraus tehdä puhelimitse.

Tarjous on voimassa 31.8.2019 asti Pihlajalinnan kanta-asiakkaille. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.