Diabetesklinikka Pihlajalinna Dextrassa

Helsingissä Pihlajalinna Dextrassa toimii diabetekseen erikoistunut asiantuntijatiimi. Diabetesklinikan tiimiin kuuluu erikoislääkäreitä, diabeteshoitajia, fysioterapeutteja, jalkojenhoitajia, ravitsemusterapeutteja, hammaslääkäreitä ja suuhygienistejä. Lisäksi saatavilla on muiden asiantuntijoiden palveluita.

Klinikalla voidaan tehdä useimmat diabeteksen toteamisessa ja hoidon seurannassa tarvittavat tutkimukset. Hoitosuhteen alussa laaditaan hoitosuunnitelma, jota täydennetään myöhemmin oman elämäntilanteen mukaan. Käyntien määrä ja tiheys Pihlajalinna Diabetesklinikalla vaihtelee yksilöllisesti. Tapaamiskertoja voi olla 1–12 kuukauden välein. Osa kontakteista voidaan hoitaa etänä joko videovastaanotolla tai puhelinkeskustelulla.

Diabetesklinikalle voi tulla hakemaan apua myös diabeteksen ehkäisemiseen. Diabeteshoitajat tekevät diabeteksen riskitestejä, ja heiltä saa henkilökohtaista ohjausta.

›› Lue lisää diabeteksen hoidosta.

Diabetesklinikka sijaitsee Helsingin Munkkivuoressa Pihlajalinna Dextrassa. Ajan voi varata puhelimitse 010 312 010 tai verkkoajanvarauksesta suoraan diabeteshoitaja Päivi Juseliukselle.

›› Tutustu diabeteshoitajan vastaanottoon.

Tunnistatko aikuisiän diabeteksen oireet? Aloituspaketti 148 €
(Hinta sisältää diabeteshoitajan vastaanottokäynnin sekä laboratoriokokeita:
pitkäaikaissokeri, paastosokeri, kolesterolimittaukset, munuaistentoimintakoe, maksasoluvaurion seulontatutkimus)