FirstBeat-hyvinvointianalyysi

Firstbeat-analyysilla voit selvittää, palaudutko ja lepäätkö riittävästi. Opit myös, mikä helpottaa arjessasi jaksamista. Sisältää analyysin, yksilöllisen palautteen ja jatkosuunnitelman.

Firstbeat-menetelmällä saadaan kerättyä tietoa kehon kuormittumisesta ja palautumisesta työssä, levossa ja vapaa-ajalla. Ympärivuorokautiseen sykeanalyysiin perustuva menetelmä kertoo elintapoihin ja elämänhallintaan liittyviä riskeistä. Mittaus kestää kolme vuorokautta, ja se tehdään rintakehän ympärille kiinnitettävän laitteen avulla.

Tulokset käydään läpi Pihlajalinnassa fysioterapian ammattilaisen kanssa puhelimitse. Hänellä on laaja-alainen näkemys ihmisen terveyteen. Jos analyysissa käy ilmi esimerkiksi opastuksen tai tarkempien tutkimusten tarve, ne onnistuvat helposti Pihlajalinnassa.

Hinta
199 euroa

Tilausohjeet
Tilaa Firstbeat-hyvinvointianalyysi asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010. Palvelemme joka päivä kello 6–22. Saat tilauksen yhteydessä mittauslaitetta koskevat ohjeet. Soittoaika analyysin purkuun varataan noin kolmen viikon päähän. Analyysin purkaminen kestää 30 minuuttia.

Haluatko ostaa lahjaksi? Tutustu lahjakorttivaihtoehtoon.

Firstbeat-asiantuntijamme:
Anitta Järvenpää
Nina Leminen
Anu Seppälä