FirstBeat-hyvinvointianalyysi

Työn ja arjen tasapaino, kehon ylikuormitus sekä unen laatu ovat yleisiä hyvinvointiin vaikuttavia haasteita. Ajoissa tehdyt elämäntapamuutokset kohentavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä. Firstbeat-hyvinvointianalyysin avulla tunnistetaan voimavaroja lisääviä ja kuluttavia tekijöitä. Asiantuntijamme auttavat löytämään työkaluja ja ratkaisuja stressinhallintaan, palautumiseen ja liikuntaan.

Firstbeat-menetelmällä saadaan kerättyä tietoa kehon kuormittumisesta ja palautumisesta työssä, levossa ja vapaa-ajalla. Ympärivuorokautiseen sykeanalyysiin perustuva menetelmä kertoo elintapoihin ja elämänhallintaan liittyvistä riskeistä. Analyysi kestää yleensä kolme vuorokautta ja tehdään rintakehälle kiinnitettävän mittauslaiteen avulla.

Tulokset käydään läpi Pihlajalinnan Firstbeat-asiantuntijan kanssa etänä. Läpikäynti kestää noin 30 minuuttia. Tulosten perusteella asiantuntijamme suosittelevat jokaiselle keinot oman hyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseen ja hallintaan. Mahdolliset jatkotoimenpiteet hoituvat myös helposti Pihlajalinnassa.

Firstbeat-hyvinvointianalyysin hinta on 249 € (Sis. alv. ja toimisto- ja kantamaksun).

Tilausohjeet
Lähetä yhteydenottopyyntö tästä, ja Pihlajalinnan Firstbeat-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä. Firstbeat-hyvinvointianalyysi on saatavilla valtakunnallisesti: laite lähetetään sinulle postitse ja tulosten läpikäynti hoituu etänä.