Yksilölliset hammassuojat

Yksilöllinen hammassuoja on tarpeellinen lajeissa, joissa päähän ja hampaisiin voi kohdistua iskuja tai joissa on lentäviä esineitä, kuten kiekkoja tai palloja. Omien hampaiden mukaan valmistettu hammassuoja vaimentaa ja ehkäisee hampaisiin kohdistuvia iskuja ja näin vähentää pään alueelle kohdistuvaa rasitusta. Ennaltaehkäisy kannattaa, sillä hammastapaturmien hoito voi kestää kauan ja tulla kalliiksi.

Hammassuoja vaimentaa päähän, hampaisiin, hammasjuuriin, leukaluihin ja pehmytkudoksiin kohdistuvia iskuja. Suojalla voidaan estää hampaiden irtoamisia, lohkeamisia ja murtumia sekä huulen vammoja. Se myös pitää hampaat erillään, jolloin suoja toimii iskunvaimentimena leukojen välissä, joten se ehkäisee myös aivotärähdyksiltä. Suoja jakaa iskun laajemmalle alueelle, jolloin iskun vaikutus ei ole niin voimakas. Se myös estää iskun etenemistä esimerkiksi silmiin. Näin ollen hammassuoja voi myös parantaa suorituskykyä, kun katse pysyy pelissä.

Hammassuoja valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan omien hampaiden mukaan. Suoja istuu käyttäjänsä hampaisiin erittäin tarkasti, joten se pysyy tukevasti paikallaan. Hyvän istuvuuden ansiosta suojan kanssa on helppo hengittää ja puhua. Suojia voidaan valmistaa eri väreissä ja monivärisenä, joten voit hankkia suojan esimerkiksi oman joukkueesi väreissä.

Hammassuojan valmistamiseen tarvitaan kaksi hammasklinikkakäyntiä. Ensimmäisellä käynnillä hampaista otetaan yksilölliset jäljennökset, jonka perusteella hammaslaboratorio valmistaa suojan. Toisella käynnillä hammaslääkäri asettaa suojan asiakkaan suuhun ja varmistaa sen istuvuuden.

Varaa aika jollekin seuraavista Pihlajalinnan hammasklinikoista:

Yksilölliset hammassuojat Suomen väreissä ja Susijengin logolla.
susijjengi

Tapiolan Hongan Ronnie Clark suosittelee yksilöllisiä hammassuojia Suomen Keinojuuriklinikalta!
Kuvassa hammassuoja peliasuun sopivissa Tapiolan Hongan väreissä.
tapiolanhonka