Kalvo-oikomishoito

Hampaiden oikomisessa on kyse muustakin kuin kauniimmasta hymystä —se on tehokas keino parantaa hampaiden kestävyyttä ja terveyttä. Huonossa linjassa olevat hampaat voivat heikentää purentaa, kulua nopeammin ja reikiintyä herkemmin, koska useasti ne ovat vaikeammat pitää puhtaana.

Kalvo-oikomishoito on uusi edistyksellinen oikomismenetelmä. Läpinäkyvät ja lähes huomaamattomat oikomiskalvot suoristavat hampaat yksilöllisesti hammaslääkärin suunnitelman mukaan.

Oikomiskalvot ovat miellyttävämpiä kuin perinteiset metalliset hammasraudat, sillä ne asettuvat hampaiden päälle tiiviisti ja mukavasti. Ne ovat myös irrotettavat, joten ne voi poistaa suusta ruokailun ja hampaiden pesun ajaksi. Lisäksi ne ovat lähes näkymättömät, joten niitä ei välttämättä huomaa lainkaan. Kysy hammaslääkäriltäsi sopiiko kalvo-oikomishoito sinulle.

Miten kalvo-oikomishoito toimii?

Jokainen oikomiskalvo valmistetaan edistyksellistä tekniikkaa käyttäen yksilöllisesti oman hammaslääkärisi suunnitelman mukaan. Oikomiskalvot tuottavat tarkkaan mitoitettua painetta hampaisiin niin, että ne siirtyvät vähitellen suunnitelman mukaiselle paikalleen.

Kiinnostuitko?

Varaa ensin aika Pihlajalinnan Hammasklinikan erikoishammaslääkäriltä tai kalvo-oikomiseen perehtyneeltä yleishammaslääkäriltä, joka tekee sinulle oikomishoidon suunnitelman. Ajan saat kätevästi soittamalla alla olevan valitsemasi Pihlajalinna Hammasklinikan ajanvarausnumeroon.

Seuraavilta Pihlajalinna Hammasklinikoilla tarjoamme asiakkaillemme kalvo-oikomishoitoa:

Pihlajalinna Hammasklinikka, Espoo 010 312 185
Pihlajalinna Hammasklinikka, Ala-Malmi 09 350 7050
Pihlajalinna Hammasklinikka, Stockmann 010 312 109
Pihlajalinna Hammasklinikka, Munkkivuori 010 312 161
Pihlajalinna Hammasklinikka, Jyväskylä 010 312 116
Pihlajalinna Hammasklinikka, Tampere 010 312 145
Pihlajalinna Hammasklinikka, Kuopio 017 261 1551
Pihlajalinna Hammasklinikka, Oulu 010 312 181