Uusi ClearCorrect kalvo-oikomishoito

Hampaiden oikomisessa on kyse muustakin kuin kauniimmasta hymystä—se on tehokas keino parantaa hampaiden kestävyyttä ja terveyttä. Huonossa linjassa olevat hampaat voivat heikentää purentaa, kulua nopeammin ja reikiintyä herkemmin.

ClearCorrect on oikomiskalvoihin perustuva uusi edistyksellinen oikomismenetelmä. Läpinäkyvät ja huomaamattomat oikomiskalvot suoristavat hampaat yksilöllisesti hammaslääkärin suunnitelman mukaan.

Oikomiskalvot ovat miellyttävämpiä kuin perinteiset metalliset hammasraudat, sillä ne asettuvat hampaiden päälle tiiviisti ja mukavasti. Ne ovat myös irrotettavat, voit poistaa ne suusta ja syödä tai harjata hampaat normaalisti. Lisäksi ne ovat lähes näkymättömät, joten niitä ei välttämättä huomaa lainkaan. Kysy hammaslääkäriltäsi, sopiiko ClearCorrect kalvo-oikomishoito sinulle.

Miten ClearCorrect toimii?

Jokainen oikomiskalvo valmistetaan edistyksellistä tekniikkaa käyttäen yksilöllisesti oman lääkärisi suunnitelman mukaan. Oikomiskalvot tuottavat tarkkaan mitoitettua painetta hampaisiin niin, että ne siirtyvät vähitellen oikealle paikalleen. Katso alla oleva englanninkielinen video, kuinka ClearCorrect kalvo-oikomishoito toimii.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa Pihlajalinna Keinojuuriklinikalta

Avoimet ovet Espoossa Keinojuuriklinikalla 29.10.2019

Tervetuloa ilmaiseen oikomiskonsultaatioon. Varaa aikasi ennakkoon numerosta 010 312 185. (Aikoja on rajoitetusti, ei sisällä mahdollisia röntgenkuvia)