Hinta- ja rahoitustietoa

Suun ja hampaiston ongelmat ovat yksilöllisiä. Hammashoidosta onkin vaikeaa antaa tarkkaa hinta-arvioita, ennen kuin hammaslääkäri on tutkinut suun tilanteen. Useimmiten tutkimuksen tueksi otetaan myös röntgenkuvat.

Hammashoidon kustannukset muodostuvat usein monesta eri toimenpiteestä. Tarvittavien toimenpiteiden määrä riippuu esimerkiksi ongelman laajuudesta, tarvittavasta kivunlievityksestä tai muista tukitoimista. Tarkan kustannusarvion antaminen onnistuu näin ollen vasta lääkärin tutkimuksen jälkeen. Laajemmista hoitokokonaisuuksista saat aina yksilöllisen hoitosuunnitelman ja kustannusarvion myös kirjallisena.

Hammasklinikoillamme on KELA:n suorakorvausjärjestelmä, jolloin KELA:n hammashoidosta korvaama summa vähennetään hammaslääkärin toimenpiteistä jo vastaanotolla.

Suuntaa antava hinnastomme

Rahoitusmahdollisuus

Onko sinulle tulossa suuri hammasremontti? Pihlajalinna joustotilillä rahoitat hoitosi helposti ja järkevästi. Voit hakea tilille rahoituspäätöksen vaivattomasti valmiiksi netissä tai avata sen Pihlajalinnassa ennen hoitoa, toimenpidettä tai leikkausta.

Erämaksulla rahoitat hoitosi helposti ja joustavasti. Voit hakea rahoituspäätöksen vaivattomasti verkosta tai Pihlajalinnan toimipisteestä ennen hoitoa, toimenpidettä tai leikkausta.

Erämaksu