Hammastarkastus

Hammastarkastuksessa kannattaa käydä kerran vuodessa, vaikka oireita ei olisi. Suussa voi olla piileviä ongelmia, jotka eivät aiheuta kipua tai tuntemuksia.

Pihlajalinna Hammasklinikoilla hammastarkastuksen tekee aina lääkäri yhdessä hoitajan kanssa. Tarkastuksessa tutkitaan hampaiden lisäksi suun limakalvot sekä hampaiston yleinen toimivuus ja kuluneisuus. Myös esteettiset näkökulmat huomioidaan.

Varaa aika hammastarkastukseen verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010.

Hampaiden tarkastus ja tutkiminen

Hammasongelmien ennaltaehkäisy perustuu hampaiden hyvään kotihoitoon ja säännöllisiin tarkastuksiin. Jos edellisestä tarkastuksesta on mennyt pidempään, tehdään usein perusteellisempi tarkastus, jonka yhteydessä voidaan ottaa koko leuan digitaalinen panoraamaröntgenkuva.

Röntgenkuvat hampaista on muutenkin hyvä ottaa hammaslääkärin määrittämin väliajoin. Ongelmatilanteissa on mahdollista tehdä myös kolmiulotteinen KKTT-kartiokeilatietokonetomografiatutkimus, joka on kaksiulotteista röntgenkuvaa tarkempi. Röntgendiagnostiikkaan erikoistunut hammaslääkäri arvioi kaikki vastaanotollamme otetut panoraama- ja KKTT-kuvat. Näin varmistamme, että pieninkin alkava ongelma löydetään.

Kun suun tilanne on kartoitettu, tehdään tarvittaessa hoitosuunnitelma ja kustannusarvio. Hoitoon pääsee nopeasti, olipa kyse pienemmästä toimenpiteestä tai koko suun saneerauksesta. Pihlajalinna Hammasklinikoilla pidetään myös huoli siitä, että asiakkaat saavat halutessaan kutsun seuraavaan tarkastukseen oikeaan aikaan.

Ajanvaraus ja hinnasto

Varaa aika hammastarkastukseen verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden.

Hammashoidon hinnaston löydät täältä. Katso myös lisätietoa hammashoidon hinnoista ja rahoituksesta.

Lue myös