Hammasimplantit

Hammasimplantti, eli keinojuuri, on keinotekoinen juuri, jonka varaan rakennetaan uusi hammas. Hammasimplanttihoidon avulla saat pysyvät ja luonnolliset hampaat, jotka näyttävät ja myös tuntuvat omiltasi.

Hammasimplantit ovat luonnollinen ratkaisu puuttuvien hampaiden korvaamiseen ja pysyvä vaihtoehto irtoproteeseille. Hammasimplanteilla voidaan korvata joko yksittäinen hammas tai tarvittaessa koko hammasrivistö.

Hammasimplantilla korvataan puuttuvan hampaan juuri istuttamalla titaanista valmistettu ruuvinomainen juuri (keinojuuri) leukaluuhun. Implanttiin (eli keinojuureen) puolestaan kiinnitetään hammaskruunu, joka valmistetaan yksilöllisesti ja tarkasti juuri potilaalle sopivaksi. Hammasimplantit näyttävät ja tuntuvat aidoilta eikä niiden hoitaminen vaadi erityisiä normaalista hampaiden kotihoidosta poikkeavia toimenpiteitä.

Vahvan kokemuksemme ja kehitystyömme pohjalta pystymme tarjoamaan keinojuurikantoisen hampaan jopa neljässä tunnissa. Hammasimplantti-toimittajamme on sveitsiläinen Straumann.

hammasimplantti