Soodapuhdistus

Soodapuhdistuksella on mahdollista poistaa pinnallisia värjäytymiä sekä bakteeripeitteitä hampaiden pinnoilta, uurteista ja hammasväleistä. Lopputuloksena ovat sileät ja puhtaat hampaat.

Hampaiden värjäytymistä voi olla esteettistä haittaa, mikäli niitä ilmaantuu näkyville alueille. Tyypillisimpiä värjäytymien aiheuttajia ovat muun muassa kahvi, tee ja tupakointi.

Soodapuhdistuksessa hienojakoinen soodajauhe sekä vesi- ja ilmasuihku puhdistavat hampaat tehokkaasti ja hellävaraisesti. Lopputuloksena ovat sileät ja puhtaat hampaat, jotka on helpompi pitää puhtaana myös jatkossa. Soodapuhdistus ei vahingoita hampaita, joten se voidaan toistaa tarvittaessa.

Hymy kirkastuu usein huomattavasti, vaikka soodapuhdistus ei vaalennakaan hampaiden omaa sävyä. Mikäli hampaiden sävyä halutaan selvästi vaalentaa, voidaan hampaat valkaista vastaanotolla tai kotivalkaisulusikoiden avulla.

Lue lisää hampaiden valkaisuhoidoista

Ajanvaraus

Varaa aika hampaiden soodapuhdistukseen verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden.

Hinnat

Katso hampaiden valkaisun hinnat hammashoidon hinnastosta. Tutustu myös hinta- ja rahoitustietoihin.

Lue myös